Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Godine su samo broj!

godine 2Nije vam potrebno puno kako biste se osjećali i izgledali mlađe! 

Iako je starenje potpuno prirodno i sastavni je dio života, nitko od nas ne želi izgledati staro. Danas se svi trudimo prkositi vremenu i održati mladolik izgled.  Nema ništa gore nego kada vam netko kaže da izgledate starije nego što zaista jeste.

Mnoge žene fokusiraju se na to da izgledaju mlađe, ali zaboravljaju na druge stvari koje ih zapravo čine mladima. U nastavku vam donosimo nekoliko trikova koji bi vam mogli pomoći da se osjećate i izgledate mlađe.

1. Njegujte svoju kožu 

Ako želite izgledati mladoliko onda je iznimno važno voditi računa o svojoj koži i održavati njezin prirodan sjaj. Redoviti piling i hidratacija najbolji su način na koji ćete osvježiti i nahraniti svoju kožu. Kako biste izbjegli pojavu pjegica od sunca, koristite hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom i dodajte još jedan sloj kreme za sunčanje namijenjene licu. Kada kupujete preparate za njegu lica, važno je odabrati one koji odgovaraju vašem tipu kože.

2. Spavajte dovoljno 

Ako nemate dobar i kvalitetan san, nijedan preparat za njegu lica neće vam moći pomoći. Najvažnije je da spavate 6 do 8 sati tokom noći. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte se kretati više u toku dana. Bez dovoljno sna nećete moći održati mladenački izgled.

3. Pokušajte kontrolirati stres 

Stres je jedan od najvećih neprijatelja mladolikog izgleda. Kada smo pod stresom tada se osjećamo, ali i izgledamo starije. Stoga je jako važno pokušati kontrolirati stres jer on osim na izgled ima velikog utjecaja i na ostatak organizma.

4. Stil odijevanja

Dobar osjećaj za stil može učiniti čuda za vas. Ako svoj stil ne prilagodite svojim godinama možete izgledati neprimjereno. Pronađite svoj stil odijevanja u kojem se osjećate dobro i u kojem  izgledate dobro. Stil koji predstavlja vas onakve kakvi zaista jeste. Tajna gracioznog starenja i mladenačkog izgleda jest prihvaćanje starenja i ne dopuštanje da vas godine ograničavaju i definiraju. Budite originalni, graciozni, dostojanstveni i starite sa stilom.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *