Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Filmu „Ti mene nosiš“ smiješi se Oscar?

Prema rezultatima specijalizirane web stranice koja predviđa dobitnike Oscara, AwardsWatch,  film Ivone Juka zauzima sam vrh ljestvice.

ti-mene-nosis-filmFilm „Ti mene nosiš“,  koji je producirao 4film, a koji se nalazi u utrci za Oscara za najbolji strani film, zauzeo je visoko drugo mjesto na  AwardsWatch-u, specijaliziranoj web stranici za predviđanje dobitnika Oscara. „Ti mene nosiš“, redateljice Ivone Juka, nalazi se na drugom mjestu, pored glavnih favorita ovogodišnje dodjele Oscara za najbolji strani film – iza brazilskog „Second Mother“, a ispred mađarskog „Son of Saul“.

AwardsWatch.com prvi je community portal koji se bavi predikcijama filmskih, televizijskih i glazbenih nagrada. Trenutačno najaktualnija dodjela filmskih nagrada Oscar, kojoj se posvećuje i najveća pažnja, zaokuplja velik dio čitatelja AwardsWatcha, a ljubitelji filmske umjetnosti koji su imali prilike pogledati filmove u konkurenciji mogu glasati za glavne Oscar kategorije, među kojima je i Oscar za najbolji strani film. AwardsWatch u glavnom članku ističe „Ti mene nosiš“ i kao jednog od malobrojnih filmova ovogodišnje utrke koje su režirale redateljice i koji je jednako dobro prihvaćen kako od publike tako i od kritičara diljem regije.

Snimljen u hrvatsko-crnogorsko-srpsko-slovenskoj ko-produkciji, film „Ti mene nosiš“,  do sada je ovjenčan s ukupno sedam nagrada, od kojih se posebno ističu dva Grand Prixa za najbolji film (Avvantura Film Festival i LET’S CEE Film Festival), kao i Zlatna mimoza za najbolju režiju u Herceg Novom. U utrci za najprestižniju filmsku nagradu Oscar nalazi se među 81 filmom iz cijelog svijeta, koji s nestrpljenjem očekuju 14. siječnja 2016., kada će službene nominacije biti i objavljene.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *