Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

8. ZeGeVege festival održivog življenja

U petak, 4. rujna 2015. od 9 do 21 sati i u subotu, 5. rujna 2015. od 9 do 19 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održat će se 8. ZeGeVege festival održivog življenja u sklopu poznatog međunarodnog projekta Veganmanija.

zegevege slikaPrijatelji životinja pozivaju na ovaj jedinstveni festival u Hrvatskoj na kojem se izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla te se promiče održivo življenje, odnosno način života kojim se pri korištenju prirodnih resursa ne narušavaju okoliš, životi ostalih životinja i dobrobit drugih ljudi. Time se dugoročno omogućavaju opstanak biljnih i životinjskih vrsta, bioraznolikost, prirodna ravnoteža i miran suživot svih živih bića na planetu.

Ove će se godine na više od 90 štandova predstaviti stotinjak domaćih i inozemnih izlagača, ekoloških poljoprivrednika i proizvođača biljne hrane, proizvođača kozmetike koja nije testirana na životinjama, razne ekološke inovacije, udruge za prava ljudi, zaštitu i prava životinja i slični.

Za glazbeni i zabavni dio programa bit će zaduženi DJ-evi i plesne skupine, dok će se u posebnom šatoru održavati edukativni program tijekom kojeg će se održati mnogobrojne edukativne radionice i predavanja, video projekcije, radionice kuhanja, nutricionistička savjetovanja i razne druge dodatne aktivnosti.

Provjerite zašto ZeGeVege festival svake godine pomiče granice!

Više informacija o ZeGeVege festivalu potražite na www.zegevege.com i www.prijatelji-zivotinja.hr.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *