Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Znakovi horoskopa skloni manipuliranju!

manipulacijaManipulaciju često smatramo izuzetno lošom karakteristikom iako se ona može koristiti u dobre i loše svrhe.

Prema astrolozima, pojedini znakovi horoskopa sposobniji su u manipuliranju drugima, a nerijetko su u stanju učiniti sve kako bi stigli do zacrtanog cilja.

Osobe rođene u tim znakovima koristiti će moć uvjeravanja kako bi pomogli onima kojima je to zaista potrebno, kako bi se izborili za ono u što vjeruju, ali, s druge strane, također mogu iskoristiti svoju sposobnost za ne baš tako dobre stvari.

U nastavku pročitajte koji su to znakovi koji imaju moć uvjeravanja i skloni su manipuliranju: 

Blizanci 

Za blizance se kaže da su često osobe s dva lica i uvijek pokazuju ono lice koje najbolje odgovara situaciji u kojoj se nalaze. Prirodno su jako prilagodljivi te se jako lako prilagođavaju gotovo svakoj situaciji i grupi ljudi u kojoj se u tom trenutku nađu

Vješti su komunikatori, skloni laskanju i ponekad preuveličavaju istinu. Njihova manipulacija više je na jezičnoj razini.

Rak  

Rakovi su jako rijetko direktni u svojim namjerama, ali nerijetko pribjegavaju raznim manipulacijama kako bi dokazali i pokazali ono što žele. Jako često u nepovjerljive prirode prema drugima, ali istovremeno su odlično čitaju ljudske osjećaje što im manipulaciju čini lakšom.

Njihova želja za ljubavlju i konstantna sumnja prema drugim osobama često im stvara stres, a ono što rakovi zapravo najviše žele jest držati blizu osobe koje vole.

Škorpion 

Osobe ovog horoskopskog znaka najmanipulativniji su u cijelom horoskopu. Može se reći da su pomalo podli i zadat će vam nizak udarac onda kada to najmanje očekujete. Škorpije posjeduju moć otkrivanja tuđih slabosti, reći će vam točno ono što želite ćuti, ali će upamtiti i sve što ste im ikada rekli u slučaju da im te informacije možda zatrebaju.

Ovakvo lukavo ponašanje ne koriste samo kako bi stekli kontrolu, već da bi zaštitili svoje interese i želje, a i one do kojih im je stalo.

Stoga, ako imate Škorpiju u svom životu i na svojoj strani, smatrajte se jako sretnom osobom, a ako ih imate za neprijatelje, dobro pripazite.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *