Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Beskonačno duge: Kako iluzijom produžiti noge

Sezona laganih haljina, mini suknji i vrućih hlačica konačno dolazi, što znači da će naše noge biti svaki dan u prvom planu. Većina žena sanja o dužim nogama i iako vam geni nisu podarili beskonačno duge noge, možete ih iluzijom učiniti dužima.

Prestanite skrivati svoje prekrasne noge ispod maxi suknji i haljina do poda. Slijedi 7 savjeta kako da ovoga ljeta svoje noge učinite ljepšima i dužima:

1. Odjeća visokog struka

duge_noge_03

Znate li zašto toliko poznatih žena uživa u nošenju suknji i hlača visokoga struka? Zato što žele prevariti naše oči da su višlje nego li to doista jesu. Kroj visokog struka doista iluzionistički produžuje naše noge.

2. Crno na noge!

Želite da vaše noge izgledaju dužima i mršavijima? U tom bi slučaju crna trebala postati vaša najdraža boja. Kada nosite crne uske hlače, vaše noge automatski izgledaju duže i mršavije. Crna pomaže u skrivanju nedostataka i viška oblina. A zamislite tek čarobnu kombinaciju crnih uskih hlača visokoga struka!

3. Nosite kraće suknje i hlačice

duge_noge_04

Naravno, s ukusom. Nemojte pretjerivati u skraćivanju vaših suknji, pogotovo na dnevnom svijetlu jer ćete ispasti neukusni i vulgarni. Ono što vam savjetujemo jest da se ostavite maxi i midi suknji i odaberete one malo kraće kako biste stvorili iluziju dugih nogu.

4. Špic cipele

Bez obzira jesu li na petu ili ne, špic cipele su još jedan način kako da stvorite iluziju dužih nogu. One će produžiti i vaše stopalo i vaše noge, a špic cipele na štiklu će donijeti dupli efekt.

5. Neka vaše noge sjaje!

duge_noge_jlo

Ni celebrity nemaju baš savršene noge, ali znaju kako ih učiniti da izgledaju savršenima. Morali ste primijetiti da svaka zvijezda na crvenom tepihu ima ludo sjajne noge. Trik je u tome da sjajne noge uvijek izgledaju duže i mršavije. Koristite visoko kvalitetni brinzer i hidratantnu kremu kako biste stvorili efekt sjaja na vašim nogama za samo 2-3 minute.

6. Nosite vertikalne prugice

Kada za svoju odjevnu kombinaciju birate hlače, izaberite one sa vertikalnim prugicama. Dok će horizontalne prugice vaše noge učiniti debljima i širima, vertikalne će ih suziti i produžiti. Ako još uvijek nemate takve hlače u ormaru, odmah trk u shopping!

7. Nude štikle

duge_noge_02

Možda mrzite štikle, ali morate priznati da su one vaš najbolji prijatelj u trenutcima kada morate stvoriti iluziju dužih nogu. Stvar je u tome da što je štikla viša, noge su duže. Ali postoji i trik; birajte nude štikle, tj. štikle u boji kože ili one bež. Tako će se činiti kao da su štikle dio vaših duuugih nogu.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *