Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zdravko Čolić nastupa u Zadru

Zdravko Čolić  – Danas i sutra ulaznice po promotivnoj cijeni, požurite po svoju!

zdravko_colic

Velika regionalna glazbena legenda Zdravko Čolić 24.05.2014. u sportskom centru Višnjik u Zadru nakon 30 godina održati će veliki solistički koncert. Ulaznice su danas krenule u prodaju, a samo danas i sutra svoju ulaznicu možete kupiti po posebnoj promotivnoj cijeni. Požurite po ulaznicu i ne propustite koncert za pamćenje – Zdravko Čolić, 24.05.2014. u Zadru!

Čolićevi koncerti uvijek su posebna priča, trosatni glazbeni spektakl za sve generacije uz najveće hitove iz četiri desetljeća duge karijere. Pjesme poput ‘Jedna zima sa Kristinom’, ‘Produži dalje’, ‘Ti si mi u krvi’, ‘Stanica Podlugovi’, ‘Zagrli me’ i mnoge druge, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Izostati zasigurno neće ni Čolićevi aktualni singlovi ‘Što ti dadoh’ i ‘Esma’ sa novog albuma ‘Vatra i barut’ koji je u izdanju Hit Recordsa, u kratkom vremenu zabilježio odlične uspjehe u cijeloj regiji, te zaslužio brojne pozitivne komentare publike i glazbenih urednika.

Zaokružite na svojim kalendarima 24. svibnja 2014., jer Zdravko Čolić stiže u Zadar i najavljuje koncertni spektakl za pamćenje!

Pratite facebook stranicu Hit Recordsa  – https://www.facebook.com/pages/Hit-Records-Official/132253593492549?ref=ts&fref=ts i na vrijeme saznajte sve novosti vezane uz koncert Zdravka Čolića u Zadru.

Do tada uživajte u aktualnom singlu ‘Esma’

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *