Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dino Merlin najavljuje spektakl u zagrebačkoj Areni

dino_merlinNajveći glazbeni umjetnik ovih prostora Dino Merlin upravo je najavio spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni u subotu 03.prosinca 2016. Pet godina nakon zadnje Arene i dvije godine nakon zadnjeg open-air koncerta na Bundeku, zagrebačka publika konačno će opet uživati u megahitovima popularnog pjevača koji se jedini s Balkana može pohvaliti koncertima po cijelom svijetu, a njegov zadnji album Hotel Nacional službeno se pojavio i na 8. mjestu Bilboardove top ljestvice najprodavanijih world music albuma u svijetu.

Za turneju legendarnog sarajevskog glazbenika mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes na svim meridijanima, posebice u regiji, a nestrpljiva hrvatska publika konačno je dočekala krunu turneje “Hotel Nacional” – u veličanstvenoj Areni Zagreb.

dino_merlin

Svi pokazatelji aktualne turneje “Hotel Nacional” čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Evrope do zemalja iz okruženja, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe kako na sceni, tako i iza nje. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz njegovog bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji, pored brojnih hitova i evergreen-a te vrhunskih muzičara u njegovom bendu, publici prenosi ono što Dino Merlin jest: karizmatična i jedinstvena glazbena institucija koja suvereno vlada regionalnom scenom preko 30 godina.
Izvedbu noseće skladbe s albuma Hotel Nacional s istoimene turneje i albuma, kad je cijelo Sarajevo uglas pjevalo sa svojim idolom na stadionu Koševo pogledajte s nama:

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *