Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zagrijavanje za Whitesnake uz Ivana Mihaljevića

WHITESNAKE će u iduću subotu (15.6.) zasvirati u zagrebačkom Domu Sportova!
Atmosferu će zagrijati Ivan Mihaljević & Side Effects!
ivan-mihaljevic-side-effects-nastupaju-prije-whitesnakea-slika-1066587Ivan Mihaljević & Side Effects su trio iz Zagreba koji svira eklektični rock. Članovi benda su Ivan Mihaljević kao gitarist i glavni vokal, Marko Karačić Karo na bas gitari i pratećim vokalima i Alen Frljak na bubnjevima i pratećim vokalima.
Do sad su izdali 3 albuma: “Sandcastle” (2008.) “Destination Unknown” (2010.) i “Counterclockwise” krajem 2012. godine. Sva tri albuma dobila su odlične ocjene stranih kritičara. “Destination Unknown” bio je izabran za album mjeseca u najvećem europskom gitarističkom časopisu Guitar Techniques, a nedavno je bend bio na naslovnici indonezijskog časopisa Music Live. Ovaj trio je do sad odsvirao brojne koncerte u među kojima su nastup na najvećem talijanskom festivalu, Heineken Jamming 2012. godine, na kojem su isti dan svirali Red Hot Chili Peppers, Prodigy, Evanescence i Noel Gallagher iz Oasisa. Ivan Mihaljević bio je poseban gost izumitelju električne gitare – Les Paulu na jednom od njegovih posljednjih nastupa u Iridium Jazz klubu.
Whitesnake su početkom svibnja krenuli na turneju! Osim vrlo dobrih kritika svakog nastupa, može se vidjeti kako su i članovi benda izrazito zadovoljni atmosferom i reakcijama fanova. Poznato je kako je David Coverdale aktivan na društvenim mrežama. Nedavno je napisao kako se na turneji sjajno zabavljaju!

U subotu, 15.6.2013. godine u zagrebački Dom Sportova ugositi će velikane hard rock glazbe – WHITESNAKE!. Osim hard rock himni, u Zagrebu će se čuti i njihove poznate balade.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *