Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bajaga na Šalati

Još nas samo dva dana dijele do velikog open air koncerta – Bajaga & Instruktori i Prijatelji – subota, 08.06.2013., Šalata

Bajaga_koncert

Prije dva tjedna Bajagin dolazak u Zagreb, razveselio je mnoge obožavatelje koji su taj dan proveli družeći se sa svojim glazbenim idolom, koji ih je dodatno razveselio i počastio ulaznicama za prvi koncert u Zagrebu, nakon čak šest godina, koliko je prošlo od samostalnog koncerta sa bendom.

Sljedeće godine Bajaga i Instruktori obilježavaju 30 godina karijere, a posljednjim, uspješnim albumom ‘Daljina, dim i prašina’, započeli su sa proslavom.

Svi posjetitelji koncerta, moći će uživati u, već svima poznatim hitovima, kao što su: ‘Tamara’, ’220′, ‘Vidi, šta sam to uradio od pesme, mama’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘S druge strane jastuka’, ‘Zažmuri’, pa sve do novijih kao što su: ‘Daljina, dim i prašina’, ‘Vreme’, ‘Ako treba da je kraj’.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 125 kn, a na dan koncerta 150 kn.

Tako ako već niste, požurite po svoje ulaznice i budite na koncertu koji se ne propušta.

Uz Bajagu & Instruktore, najavljeni su i posebni gosti iznenađenja, a o kome se sve radi možete saznati jedino ako dođete na koncert.

Na samom koncertu svi koji još nisu, moći će na Dallasovom prodajnom štandu, po promotivnoj cijeni kupiti Bajagin novi album sa knjigom ‘Vodič kroz snove’, majice Bajage i Instruktora, te druga izdanja.

Glamour.hr vodi vas na koncert. Detalje o igri darivanja pogledajte OVDJE

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *