Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zagreb IN Style

Sinoć je pred više od 500 uzvanika večer ljepote Zagreb IN Style predstavilo 3 mlade dizajnerice Katarina Mamić, Lara Pašalić i Ivana Cvrlje, te u show programu Pompeu koji su zaista odusevili svojim novim kolekcijama sve prisutne.

Mnoga poznata imena su i ovaj put pohodila ovom eventu: Neven Ciganović, miss Hrvatske Maja Nikolić, Ivana Ergić, predivna miss dijaspore Nikolina Čolak, Antea Kodžoman, manekenka Aleksandra Grdić, misteri Radovan Stošić i Antonio Šincek, srpski model Luka Jovanović… te mnogi ostali koji podržavaju ove mlade talente. Katarina Mamić dizajnerica iz Zagreba predstavila se sa ženstvenom kolekcijom u kojoj se zaista igrala sa materijalima i šljokicama te napravila zaista prepoznatljivi trag na svojoj kolekciji. Lara Pašalić dizajnerica iz Zagreba definitivno je potvrdila da je zaista drukčija od drugih jer ono što je predstavila, zaista je vrijedno svake pohvale, posebno muške kolekcije, dok dalmatinska umjetnica Ivana Cvrlje ostavlja trag budućeg uspešnog dizajnera, jer je sve prisutne posebno ženski dio publike ostavila bez daha, koji su pozdravili sa ogromnim aplauzom jer je predstavila zaista ženstvenu i unikatnu kolekciju igrajući se sa temom starog Hollywood-a.

Večer ljepote je vodila predivna Katarina Prnjak koja je sve prisutne ostavila bez teksta jer je zaista zračila ljepotom,kao i Meri Benčič poznati model koja je isključivo zbog ove revije došla iz inozemstva.

Odličan make up potpisala je Ana Gabelić u suradnji sa ARTDECO kozmetikom, dok se za stilistički dojam cijelog event-a pobrinula Amela Pejković.

U glazbenom dijelu programa predstavio se Matija Cvek mladi pjevač iz Zagreba koji je zaista zaslužio da ga se nazove “budućnost” hrvatske glazbene scene, te plesna skupina Funk&Delik u suradnji sa Casa Del Padrone te fantastičnom koreografkinjom koja se potrudila tokom cijelog eventa Mirela Škiljo.

Tijekom eventa je uručeno i priznanje gđi. Jasni Žmegač i tvrtki Ziaja, jer su najveća podrška mladim i budućim poduzetnicima, a mladi tim Zagrem IN Style-a joj je zbog toga i uručio priznanje.

Rezime cijelog eventa je uspješnost koji su predstavili mladi team ljudi, jer zaista se trude i u krizno vrijeme korak po korak stvoriti novi modni brend koji je svaki put sve više posjećeniji što se naravno dogodilo i ovaj put, jer zaista su predstavili karavanu ljepote i mode.

Foto: Ognjen Karabegović

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *