Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop za Strijelce

Prosinac je zadnji mjesec u godini. Donosi nam preokrete i buran kraj godine. Pročitajte što vas sve očekuje.

STRIJELAC 23.11. – 21.12.

strijelacOsjećate li potrebu da okolnosti postanu još grandioznije nego što su sada, kad je vaš vladar Jupiter u veličanstvenom i velikodušnom znaku Lava – obratite pažnju na prva dva tjedna mjeseca. Jupiter stvara odlične okolnosti u odnosima s Venerom, Merkurom i Suncem (4., 12. i 14.). Pridodajmo i uzbudljive kontakte Urana sa Suncem i Merkurom (4. i 5.) te Pun Mjesec u Blizancima (6.). Ljubav i užici dolaze u velikoj količini, potaknuti Marsovim ulaskom u Vodenjaka (4.). Vaš entuzijazam podiže sve oko vas, a moguće je i da vam u goste dolazi netko iz inozemstva. Iako Jupiter kreće u retrogradni hod (8.), što može donijeti konfuziju u buduće planove i putovanja ili previše razmišljanja o vlastitim stavovima, uživat ćete u pretprazničnom veselju u prva dva tjedna.

No, atmosfera će pomalo splasnuti jer nam se vraća izuzetno naporni odnos Urana i Plutona (oko 15.), što je pojačano i utjecajem Venere, Merkura i Sunca (10., 16., 21.). Očekujte neočekivano u ljubavi, roditeljstvu, kreativnim naporima i izražavanju svog ega. Najviše će vas zabrinuti novčana pitanja, naročito naglašena 20., 24. i 25. Ljubavnom partneru ili zahtjevnom djetetu ćete teško reći “ne”, ali nekontrolirana potrošnja vam može donijeti više stresa i sukoba, a manje zadovoljstva, pogotovo kad računi stignu na naplatu ili ako dajete više kako biste zadovoljili ego nego što zaista želite ugoditi drugome.

Sada se trebate prisjetiti kako duh ovih praznika prebiva u ljubavi, što je predstavljeno suosjećajnim odnosim Neptuna prema Veneri, Merkuru i Suncu (14., 20. i 26.). I mali pokloni imaju veliko značenje, kad se daju od srca. S Mladim Mjesecom u Jarcu (21.), u polju prihoda, nađite načina oduprijeti se neobuzdanon impulsu kupnje te zadržite ponešto od teško zarađenog novca.

Morate se pripremiti i na još jednu veliku promjenu: Saturn je boravio u vašoj zoni karmičke izolacije dvije i pol godine, prisiljavajući vas na Škorpionsku transformaciju. Vaš božićni poklon ove godine je odlazak Saturna iz ovog područja i ulazak u vaš znak (23.). Sad možete napustiti sva svoja egzistencijalna žalovanja i nemir jer vam je psiha oslobođena. Iako ulazak Saturna u 1. polje identiteta označava početak učenja veoma važnih životnih lekcija, ono što trebate učiniti u životu sada jasno stoji ispred vas.

LJUBAV Mrzovoljna djeca i nezasitni ljubavnici vjerojatno zahtijevaju mnogo lijepih poklona, ali vaš novčanik nije u stanju zadovoljiti njihove želje. Vaš ego se želi pokazati tako da razmazi one koje volite, ali će pritom vaš novčanik ostati na samrtnoj postelji. Pametniji je izbor davanje malih, ali značajnih poklona.

NOVAC I POSAO Koncentrirajte se na zaradu koliko god možete, dok Mars prolazi vašim poljem zarade do 4.12. jer nakon toga ćete samo željeti trošiti. Srećom, Mladi Mjesec u polju prihoda (21.) vam omogućuje da smislite način za izlazak iz ekonomske rupe u koju ste se sami ukopali. Upotrebite ovaj period za smišljanje novih poduhvata kojima će povećati zaradu ili čak razmislite o otvaranju vlastitog posla.

ZDRAVLJE S teškim Saturnom koji prolazi vašim poljem izolacije i mentalnog zdravlja zadnje dvije i pol godine, izgledate kao pesimist koji nariče nad nedaćama, ali nakon što napusti ovaj sektor (23.), prisjetit ćete se kako život može biti lijep. Umjesto kukanja, izađite iz doma i uživajte u društvu prijatelja i onih koji vas vole.

Prosinac je zadnji mjesec u godini. Donosi nam preokrete i buran kraj godine. Pročitajte što vas sve očekuje.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *