Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki ljetni horoskop – Blizanci

blizanciIako su promijene koje su započele mogle trajati mjesecima, čak i godinama dok ne dođu do svojih zaključaka, nema sumnje da ste ušli u novu fazu svog života. No umjesto da bezobzirno gurate naprijed na svom putovanju, uzmite nekoliko dubokih udaha, asimilirajte ono što se već dogodilo i ponovno procijeniti ono što slijedi. Možda ćete biti skloniji neke ljetne festivale kada tjelesni Mars uđe u vašu 5. kuću ljubavi i zabave 6. srpnja, gdje će ostati do 23. kolovoza.

Ali nije sve igra i zabava, kako ukazuje ozbiljni rakov puni Mjesec- također 6. srpnja- u konjukciji s ekstremnim Plutonom u vašoj 8. kući preobrazbe. Merkurova retrogradna faza 14. srpnja do 8 kolovoza pojavljuje se u vašoj 3. kući neposrednog okruženja, unazađujući daljnji napredak i prisiljavajući vas da pustite svoje prioritete. Iskoristite ovo vrijeme da unaprijedite svoje strategije jer slijedeći prijelaz već dolazi.

Vaš obnovljeni osjećaj vjere je pozitivni učinak Jupitera, sad čvrsto vezanog za vaš znak do sljedećeg ljeta. Ali pozitivno razmišljanje nije dovoljno da prevlada snažne sile koje vas odvlače od vaših ciljeva.

Iako oprezni rakov mladi Mjesec na ključni datum sputava impulzivne tendencije, vaši živci su na rubu i osjećaj da se svašta može dogoditi je u zraku. Srećom uzbudljiv Jupiter- Uran sextil 22. srpnja, slijeđen nizom aspekata koji pružaju podršku, ukazuju na lako jedrenje do kraja mjeseca onoliko dugo koliko možete balansirati potrebu za neposrednim rezultatima s potrebom za dugoročnim rezultatima.

Karijera

Ubrzaj korak

Oprezno trošenje novca ovaj mjesec ima mnogo smisla. Srpanj počinje sa Suncem u vašoj 2. kući prihoda, gdje je kritično paziti na što i koliko trošite i štedite. Ulaganje novaca u profesionalno doškolovanje imalo bi mnogo smisla, no ni to nemojte učiniti nepromišljeno.

Ljubav

Neka se dogodi čarolija

Trebali biste nači više sreće nego li u igranju s drugim ljudima, sada. To je zbog toga što se ljubavna Venera konačno pomaknula u vašem znaku. To se dogodilo krajem prošlog mjeseca, i kako planet skuplja sjeme ljubavi to bi trebalo ubrzati vaš društveni život. Ipak, ako držite kosture u svom ormaru veza, oni bi mogli izaći za punog Mjeseca 6. srpnja.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *