Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop za Ribe

Prosinac je zadnji mjesec u godini. Donosi nam preokrete i buran kraj godine. Pročitajte što vas očekuje.

RIBE 20.2. – 20.3.

ribeNajvažnije vam je da se dobro osjećate za praznike (znači – kao i uvijek); prvo ispunjenje te želje dolazi u vidu prekrasnog odnosa pozlaćenog Jupitera u Lavu, vašem polju rada, s Venerom, Merkurom i Suncem u Strijelcu, vašoj kući statusa i karijere (4., 12 i 14.). Uran pridodaje uzbudljivim iznenađenjima svojim nagradama 4. i 5. (možda je u pitanju kakva uredska zabava?). Ako situacija postane izrazito naporna između posla i kućnih obaveza, vrhunac ćete osjetiti u vrijeme pojave Mladog Mjeseca u Blizancima (6.), kad članovi obitelji zahtijevaju neposrednu pažnju.

Nakon što strogi direktor Saturn uđe u znak Strijelca (23.), fokus aktivnosti sa slavlja se prebacuju na ozbiljni profesionalizam u budućem smjeru razvoja vašeg poslovnog života. Ovo označava period kad se zahtijeva odgovornost u građenju ozbiljne reputacije.

Divlja vožnja permanentnog sukoba Plutona i Urana u kardinalnim znakovima destabilizira vaš financijski status, najviše prisutan oko 15. Također, osjetit ćete i naporno sudjelovanje Venere i Merkura s ovim planetima (20., 24. i 25.), što je pogotovo uznemirujuće ukoliko su prijatelji uključeni u vašu ekonomsku situaciju (što sada nije baš najbolja kombinacija). Uran, koji nastanjuje vašu zonu prihoda već godinama, predvodi ove nestabilne fiskalne promjene. Nakon što 21. krene u direktni hod, mogli biste saznati kako nešto na što ste računali nestaje iz vida dok istovremeno dolazi nešto novo i uzbudljivo; na slična ste događanja već i navikli. Stoga, zgrabite priliku kad vam se pruža jer vam može pomoći u napredovanju.

Niste tip kojem odgovora konstantni aktivni društveni život pa ćete osjetiti potrebu za povlačenjem, nakon što Mars unese svoju dinamiku u polje odmora, bijega i odvojenosti (4.). Ovo je vaša prirodna zona aktivnosti, stoga biste mogli ustanoviti kako vaš unutarnji život, psihološka dinamika i egzistencijalna svijest stvaraju električni naboj – naročito primjetan oko 20; sve je povezano s optimalnim samopoštovanjem.

Ako su dani oko Božića bili prenaporni za vaše osjetljivo srce, vaš vladar Neptun dolazi ispuniti vaš duh za praznike toplinom i podrškom prijatelja (14., 20. i 26.). Podsjetit će vas kako je simbol blagdana upravo okruženost ljubavlju bliskih prijatelja te vjera u budućnost.

LJUBAV: Ljubav predstavlja univerzalnu vrijednost u doba Božića. Obitelj i partneri su važni, ali isto je i s drugima, kao što su kolege i prijatelji. Planete prolaze vašim poljem karijere i prijateljstva tokom prosinca, a vi ste zahvalni što ste okruženi onima koji vam pružaju toliko podrške, naročito 14., 20. i 26.

NOVAC I POSAO: Već jako dugo doživljavate uspone i padove u financijama pa je krajnje vrijeme da pokušate malo primiriti stvari. Uran, uvijek pun iznenađenja, daje vam mnogeprilike za povećanje prihoda, ali ih je jednako brzo i oduzeo. Saturn ulazi u polje karijere (23.); sad je vrijeme za ozbiljan uspon u profesionalnom statusu, kako biste se makli sa začelja radničke klase.

ZDRAVLJE: Dinamični Mars ulazi u vašu psihološku zonu (4.), transformirajući vas iz pasivnog janjeta u snažnog bika. Toliko ste napunjeni energijom da vam se čini kako ste popili sav kofein ovog svijeta, naročito oko 20. Pohvale za dobro obavljen posao također podižu osjećaj vitalnosti u dane oko 4., 12. i 14.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *