Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vaya Con Dios u Zagrebu

VayaConDios2012CDannyWillems-MALADani Klein, žena koja vuče sve konce u grupi Vaya Con Dios,  upravo je navršila 60 godina, objavila svoje memoare i odlučila odsvirati zadnju turneju Vaya Con Diosa. Zagreb je, na veliku sreću mnogobrojnih hrvatskih obožavatelja, uvršten na prestižnu listu gradova i država koje će ovaj legendarni belgijski sastav posjetiti u sklopu Farewell tour.

Koncert će se održati 18. listopada 2013. godine u dvorani Dražena Petrovića. Kako je ovo zadnja turneja tako će Vaya Con Dios predvođeni fenomenalnom Dani Klein odsvirati sve svoje hitove od “Just a Friend of Mine”, „What’s a Woman?”, “Nah Neh Nah”, “Don’t Cry for Louie”, “Puerto Rico”, “Heading for a Fall”, “Johnny”, “Don’t Break My Heart” i mnoge druge koje su godinama zauzimale prva mjesta na top ljestvicama. Grupa je to koja je ukupno prodala više od 7 milijuna albuma i više od 3 milijuna singlica. Njihove pjesme i danas su među najemitiranijim na radio postajama diljem Europe, a svoj zvjezdani status su potvrdili u Zagrebu prije šest godina kada su u dva dana rasprodali tri koncerta u dvorani Lisinski.

Ulaznice možete kupiti u Eventim ticket shopovima u Jurišićevoj 2 i u Arena centru te na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr po povlaštenoj cijeni do 10. svibnja.

200 kn stajanje parter
220 kn sjedenje tribine
260 kn vip sjedenje

Nakon 10. svibnja cijene ulaznica su – 220 kn stajanje parter, 240 kn sjedenje tribine, 260 kn vip sjedenje, a na blagajni dvorane na dan koncerta 20 kuna skuplje.

Njihova posljednja turneja u karijeri dovodi ih u Zagreb i ne propustite biti dio oproštajnog spektakla Vaya Con Diosa.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *