Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vaya Con Dios na oproštajnoj turneji

VayaConDios2012CDannyWillems-MALAVeliki interes koji vlada za oproštajni koncert Vaya Con Dios potvrđuje i činjenica da je još vrlo malo ulaznica ostalo za Vip sjedenje u dvorani Dražena Petrovića. Ako želite iz „prvih redova“ uživati u vrhunskom glazbenom spektaklu u petak 18. listopada krajnji je čas da požurite na prodajna mjesta Eventima i osigurate svoju Vip ulaznicu.

Cijene ulaznica: 200 kn stajanje parter, 220 kn sjedenje tribine, 260 kn vip sjedenje

Dani Klein, žena koja vuče sve konce u grupi Vaya Con Dios,  upravo je navršila 60 godina, objavila svoje memoare i odlučila odsvirati zadnju turneju Vaya Con Diosa. Zagreb je, na veliku sreću mnogobrojnih hrvatskih obožavatelja, uvršten na prestižnu listu gradova i država koje će ovaj legendarni belgijski sastav posjetiti u sklopu „Farewell tour“.

Koncert će se održati 18. listopada 2013. godine u dvorani Dražena Petrovića. Kako je ovo zadnja turneja tako će Vaya Con Dios predvođeni fenomenalnom Dani Klein odsvirati sve svoje hitove od “Just a Friend of Mine”, „What’s a Woman?”, “Nah Neh Nah”, “Don’t Cry for Louie”, “Puerto Rico”, “Heading for a Fall”, “Johnny”, “Don’t Break My Heart” i mnoge druge koje su godinama zauzimale prva mjesta na top ljestvicama. Grupa je to koja je ukupno prodala više od 7 milijuna albuma i više od 3 milijuna singlica. Njihove pjesme i danas su među najemitiranijim na radio postajama diljem Europe, a svoj zvjezdani status su potvrdili u Zagrebu prije šest godina kada su u dva dana rasprodali tri koncerta u dvorani Lisinski.

Njihova posljednja turneja ikad dovodi ih u Zagreb i ne propustite biti dio oproštajnog spektakla Vaya Con Diosa.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *