Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Uspješno otvorenje P.S.Fashiona

Na otvorenju prvog P.S.Fashion dućana u Hrvatskoj odazvali su se brojni gosti među kojima su bila i poznata lica kao što su: Massimo Savić sa suprugom, Tina Katanić, Boris Kosmač, Minea, Lana Obad, Jelena Tomašević (pjevačica) sa suprugom Ivanom Bosiljčićem (kazališni glumac)…

Tina Katanić je bila posebno oduševljena odjećom i kao curica u maminom ormaru, isprobavala je razne kombinacije sa smiješkom od uha do uha. ”Obožavam P.S., često sam putovala u inozemstvo isključivo zbog shoppinga u P.S.-u i kada sam čula da stiže u Zagreb, mislim da u tom trenu nitko nije bio sretniji od mene jer ću uštedjeti toliko benzina!” s oduševljenjem je ispričala Tina.

Većina uzvanika se prvi puta susrelo s ovim brandom, ali po rezultatima prodaje od samog otvorenja slobodno se može pretpostaviti da su žene oduševljene novom ponudom ženske odjeće koja je stigla u Zagreb.

”Jako sam zadovoljna kako je prošlo otvorenje, drago mi je što su i ostale žene prepoznale kvalitetu branda i gledajući ih sjetila sam se svog entuzijazma kada sam prvi puta ušla u P.S.Fashion u Beču. Jednostavno ima nešto u materijalima, uzorcima i krojevima što privuče žene svih konstitucija” izjavila je vlasnica zagrebačkog P.S.Fashiona, Lilja Sliško.

Phat Phillie je svojim standardno pozitivnim urbanim muzičkim stilom držao goste u dobrom raspoloženju tijekom otvorenja a kuma P.S.Fashiona, Jelena Tomašević je otpjevala nekoliko svojih hit pjesama i stvorila neočekivanu plesnu atmosferu.

O P.S.Fashion-u:
Modna kuća P….S…. počela je s radom 1995. godine u Čačku. Doživjela je spektakularan rast i brzu ekspanziju te je u jako kratkom vremenskom roku postala jedna od vodećih tvrtki u regiji s preko 400 zaposlenih. Kvaliteta materijala i pristupačne cijene s naglaskom na moderne linije su glavni atributi ovog globalnog branda. Nije ni čudo što su se u 15 godina proširili na preko 70 prodajnih mjesta unutar pet država.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *