Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Uskrs uz Flower Box

Spring 2013 (23)Uskrs – najznačajniji katolički blagdan koji obilježavamo svake godine, ali ne u isto vrijeme. Blagdan koji je po svom folklornom značenju značajniji i od samog Božića, a usporedno s tim i daleko skromniji u svom dekorativnom smislu. Dok za Božićne blagadne u obilju ukrašavamo svoje interijere i exterijere, simboliku Uskrsa obilježavamo ukrašenim pisanicama, bojanim granama i dekorativnim, umjetnim pisanicama koje na te grane vješamo.

Kako bismo i Uskrsu podarili Flower Box stilski i vizualni pečat doskočili smo se kreativi i napravili Easter Box (Uskršnju kutiju). Easter Box je kutija koja pripada samo Uskrsu i ne koristi se na takav način za niti jedan drugi blagdan/događaj. Kombinacije variraju na temu, a onaj tko želi može sam kreirati svoj Easter Box. Princip je jednostavan; spajamo tradicionalno sa Flower Box stilom i svaki Box personaliziramo u skladu potreba i želja klijenta.

Tulip Box 02

Uz Easter Box u ponudi je i proljetno cvijeće. Kako su započeli dani proljeća i cvijeće je svojim bojama počelo slaviti dolazak sunca. Nama najdraže doba godine, kada se uz prirodu budimo i mi. Najzanimljivije od sveg cvijeća su nam, svakako, tulipani i njihova neiscrpna potreba za svijetlom koje prate. Naročito su zanimljivi kada ih složimo u Box i kada iz njega vire samo njihov lijepe „glavice“.

Slike našeg cvijetnog butika i ponude su Vam dostupne i na www.facebook.com/FlowerBox.hr, i na našoj web stranicai www.flowerbox.com.hr .

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *