Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ne propustite Cirque du Soleil Varekai!

Cirque du Soleil po prvi puta u Sloveniji predstavlja Varekai, 02.- 04. lipnja 2017.

ta79_960_360

Doživite svijet u kojem je sve moguće. Izvanredna predstava koja će vas ostaviti bez daha!

Prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak, 29. listopada 2016.

Ponosno predstavljamo najbolju zabavno-umjetničku skupinu na svijetu – Cirque du Soleil s produkcijskim potpisom Varekai!

Ovo je vaša prilika da budete dijelom ovog veličanstvenog Varekai showa, koji je do sada očarao milione diljem svijeta. Nabavite svoju ulaznicu za jedan, od ukupno tri showa, koji će se održati u Ljubljani, Dvorana Stožice, 02.- 04. lipnja 2017.

Ulaznice za jedinstveni doživljaj Cirque du Soliel Varekai predstave biti će dostupne preko www.cirquedusoleil.com, Eventim.si i svim Eventim prodajnim mjestima od ponedjeljka, 29. kolovoza 2016.

Za članove Cirque Cluba pretprodaja ulaznica će biti moguća već od petka, 26.kolovoza 2016.

Počastite sebe i svoje bližnje predstavom koja će vas oduševiti svojim nevjerojatnim izvođačima, savršenom produkcijom i mnoštvom boja po čemu je Varekai poznat!

 O Varekaiu:

Duboko u šumi, na vrhu vulkana, postoji svijet u kojem su moguće drukčije stvari i ishodi. Svijet zvan Varekai.

Priča o Varekaiu počinje padom osamljenog mladića s neba, nakon što se njegov padobran sruši u sjenama čarobne šume. U kaledioskopskom svijetu ispunjenom vanzemaljskim stvorenjima, mladić započinje svoj let u avanturu, koja je istovremeno apusrdna i izvanredna. Taj dan, na rubu vremena, na mjestu čistih i novih mogućnosti, počinje inspirativna čarolija nanovo otkrivenog života i misterija svijeta i uma.

Riječ Varekai (izgovara ver · ay · ‘Kie), znači “gdje god” na romskom jeziku «Cigana» -svjetskih lutalica. Predstavu je napisao i režirao Dominic Champagne, u čast nomadskim dušama, duhu i umjeću cirkuske tradicije te za one koji s beskrajnom strašću prate put koji vodi do Varekaia.

Varekai nastaje iz fuzije drame i akrobacije. Nemoguće postaje moguće u zapanjujućem iskazivanju spretnosti i snage, naspram inovativnih i vanzemaljskih setova, isprepletenih sa živopisnom koreografijom koja nam se obraća univerzalnim jezikom pokreta.

Klatno vremena nas vodi u prošlost, odajući počast drevnoj i rijetkoj tradiciji gruzijskog plesa. Varekai nas potom katapultira u budućnost pomoću točaka Ruske ljuljačke i Klizave površine.

Nastup Cirque du Soleil  Varekai održat će se u Ljubljani, u Dvorani Stožice od 2.-4- lipnja 2017.g.                

Ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 35 € – 94 €, ovisno o odabranoj kategoriji.

Za više informacija o Varekaiu, posjetite  www.cirquedusoleil.com/varekai.

Sponzori

Cirque du Soleil zahvaljuje službenom sponzoru Varekai turneje – DHLu.

Cirque du Soleil

Cirque du Soleil je osnovan 1984. u Québecu, od svega dvadesetak uličnih performera,  koji do danas pružaju kvalitetnu umjetničku zabavu. Tvrtka danas ima 4.000 zaposlenika, uključujući više od 1.300 izvođača, iz gotovo 50 različitih zemalja.

Cirque du Soleil do sada je oduševio više od 160 milijuna gledatelja u više od 400 gradova, u preko 60 država na svim kontinentima!

Za više informacija o Cirque du Soleil, posjetite  www.cirquedusoleil.com.

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *