Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

“Tvoj prijatelj”

IMG_0877Za predstojeće pakleno ljeto pjevač Sandi Cenov pripremio je pravu glazbenu provokaciju. Ponukan kaže, sofisticiranim manipulacijama kojima se gay manjini u Hrvatskoj žele onemogućiti normalna građanska prava, napisao je tekst za svoju novu pjesmu “Tvoj prijatelj”. 

Punih dvadeset godina djelujem na estradi i još sam se na početku karijere susreo s gay populacijom i među njima stvorio doista divne i drage prijatelje. Prije nego li sam se konačno skrasio, u doba mojih zavodničkih aktivnosti, shvatio sam da svaka zgodna djevojka ima sigurno barem jednog gay prijatelja. Upravo tako glasi i priča moje nove pjesme.  A budući da smo zadnjih mjeseci izloženi sustavnoj propagandi kako je sve to nenormalno, nemoralno i neprirodno, nije dugo trebalo razmišljati kada da snimimo jednu ovakvu veselu pjesmu, ističe Sandi.

Moje je mišljenje da ljudi koji nemaju problema sa svojom i tuđom seksualnošću, niti ih se ona uopće tiče,  mogu normalno snimiti ovakvu pjesmu i prateći spot bez brige da će ih netko proglasiti “pederom” ili posumnjati u bilo čiji seksualni identitet, poručuje pjevač.

Kao glumce u spotu, angažirao je najpopularnije domaće manekene, sve odreda Mistere Hrvatske. Samo za ovu prigodu, šminkerica Maša Mihaljčić pretvorila ih je u transvestite.

photo(3)Na snimanju je doista vladala fantastična atmosfera. Znamo se međusobno godinama i odmah sam pristao sudjelovati u projektu čim sam čuo Sandijevu ideju. To mi je bilo prvi put da imam ulogu transvestita. Nisam imao problem s ulogom već sam se mučio hodanjem u štiklama. Umalo sam se polomio, ali nije mi žao, fenomenalno iskustvo, kazao je kroz smijeh Radovan Stošić, Mister Hrvatske 2010. godine.

photoNjegov kolega Dino Bubičić tijekom pripreme za snimanje najviše se namučio lijepljenjem umjetnih noktiju.

Bila je to muka Isusova, a tko bi rekao čupanje umjetnih noktiju nakon snimanja može biti tako bolno iskustvo. Nije mi dugo trebalo da pristanem na ovu ulogu, iako moram priznati da supruga Ivana nije baš najsretnija; nije sigurna hoće li svi baš blagonaklono gledati na moj angažman. No, ja sam profesionalac i ovaj posao nije ništa drugačiji od bilo kojeg drugog snimanja, kaže Bubi.

photo(2)Posao kojim se bavim omogućava mi idealnu zabavu, ali bez obzira na to, posao treba napraviti najbolje što možemo. Zato smo s guštom prionuli na ovaj posao i spremali se za uloge transvestita, kaže prošlogodišnji Mister Hrvatske Antonio Šincek.

Plesne i ljubavne gay scene koje smo snimali nikoga ne bi trebale ostaviti ravnodušnim. Nemam problema sa ovakvom vrstom nastupa. Svi koji me poznaju znaju da nakon ovoga neću biti ništa manji muškarac nego što jesam, iako, tako su nam rekli slučajni prolaznici na snimanju, mogli bi proći kao zgodni i ženstveni komadi koliko smo se ufurali i uloge, poručio je Antonio.

Sve ovo tek je uvertira u pravu senzaciju. Veliko iznenađenje očekuje Vas u četvrtak, 27.lipnja u 21 sat na službenoj promociji ove pjesme i pratećeg video spota kad ćemo otkriti kojem je to popularnom glumcu dopala, kako je kazao, provokativna uloga života. Odjeven u raskošne haljine i sređen poput dive iz newyorških klubova on glumi Sandijevu djevojku.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *