Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tri koncertna spektakla Tonyja Cetinskog

Tony Cetinski Arena ZG 3 Foto by Hrvoje BanićJedinstveni glazbeni velemajstor Tony Cetinski na press konferenciji održanoj u zagrebačkoj Areni najavio je veliki koncert koji će se u istoj dvorani održati na Dan žena 08.03.. Uz već najavljeni koncert u beogradskoj Kombank Areni 05.03., Tony je okupljenima otkrio mjesto i datum trećeg velikog koncerta koji će održati u deset dana. Naime, četiri dana nakon zagrebačkog koncerta, subota 12.03.2016., Tony će nastupiti u Gradu na Dravi, Osijeku. Ulaznice za koncert u dvorani Gradski vrt u prodaji su od danas putem sustava eventim.

Tony Cetinski Arena ZG 1 Foto by Hrvoje BanićSam Tony u druženju s novinarima otkrio je kako se iznimno veseli i jedva čeka nastupe u Areni Zagreb, te u Beograd i Osijeku, a posebno mu je drago što će kao gosti na sva tri koncerta nastupiti i dečki iz Pravila Igre, koji su kako sam kaže, ‘u samo par mjeseci napravili izniman uspjeh sa svoje četiri pjesme’.

Uz Tonyja Cetinskog na pressici su bili i dečki iz Pravila igre koji su ponovili ‘kako su počašćeni što imaju prigodu nastupiti sa Tonyjem na koncertima u sklopu turneje’.

Tony Cetinski Arena ZG 2 Foto by Hrvoje BanićNa druženju u Areni Zagreb još jednom je naglašen humanitarni apekt nastupa u Zagrebu. Naime, jedan euro od svake kupljene ulaznice za zagrebački koncert biti će doniran u fond Međunarodne organizacije Europa Donna, za kupnju aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke. Na press konferenciji bila je i predsjednica Udruge ‘Europa Dona’ Vesna Ramljak, koja je ovom prigodom okupljenima rekla više o samom radu, ali se i zahvalila Tonyju i cijelom njegovom timu što su prepoznali potrebe i cijene rad Udruge.

Do tada ulaznice za jedan od koncerata Tonyja Cetinskog koji ne smijete propustiti, Beograd 05. ožujka, Zagreb 08. ožujka i Osijek 12. ožujka, osigurajte putem sustava Eventim.

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *