Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tony Cetinski “zapalio” Beograd!

Tony_Cetinski_Tony Cetinski još je jednom dokazao svoju popularnost u regiji te je pred više od 40.000 posjetitelja na Beogradskom Ušću zatvorio prvo izdanje Junfest festivala. Publika je puna dva sata s Tonyjem pjevala njegove najveće glazbene hitove, a činjenica da su ga čak tri puta pozivali da se vrati na pozornicu dovoljno govori o atmosferi, ali i njegovoj vrijednosti izvan granica Hrvatske.

Unatoč velikom broju srpskih glazbenih zvijezda koje su nastupile na Junfestu, Tony Cetinski je dobio čast da zatvori prvo izdanje ovog glazbenog događanja te je  ispunio očekivanja organizatora, ali i publike kojoj je uistinu dao najbolje od sebe. Tony je s publikom ostvario poseban odnos tijekom koncerta, pa iako su mnogi očekivali da će nekih od 40.000 posjetitelja ranije napustiti Ušče, prostor održavanja festivala u jednom trenutku je bio premalen  za sve one koji su željeli uživati u pjevanju jedne od najvećih glazbenih zvijezdi regije.

Tony_Cetinski_junfest

Ipak nastup i pozitivne kritike nisu spriječile Cetinskog da već danas počne sa snimanjem spota ‘Žena nad ženama’, pjesme koja je u manje od tjedan dana zauzela drugo mjesto na hrvatskoj nacionalnoj glazbenoj ljestvici http://www.ihg.hr/hrtop40 i koja će vrlo brzo osvojiti vrh svi glazbenih postaja. Samo tjedan dana bilo je potrebno kako bi se Tonyjeva ‘Žena nad ženama’ s 40. mjesta popela na visoko 2. mjesto i tako do sada zabilježila najveći skok na ovoj listi.  Ova pjesma samo je nastavak velikih glazbenih hitova i pjesama koje je Tony Cetinski izdao u posljednje dvije godine i koje potvrđuju njegovu konstantnost i vrijednost na regionalnoj glazbenoj sceni.

Foto: Press

Video: Youtube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *