Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Doris Dragović i Ivan Zak najglamuroznije osobe u 2013-toj godini!

FOTOGRAFIJA (57)U Book Caffeu održan je 3. Izbor za najglamuroznije osobe u 2013. godini. Čitatelji portala Glamour.hr nominirali su 25 ženskih i 25 muških osoba iz javnog života, a online glasovanje trajalo je punih mjesec dana. Najglamuroznijim osobama proglašeni su estradna diva Doris Dragović i pjevač Ivan Zak.

Na eventu koji je vodila Vlatka Pokos  posjetitelji su uživali u modnoj reviji branda KiK Textilien koji je ekskluzivno predstavio žensku i mušku kolekciju za proljeće 2014. Reviju su nosile poznate manekenke i manekeni: Aleksandra Grdić,  Antonio Šincek, Radovan Stošić, Antonio Marušić, Ivana Ergić, Maja Curavić i mnogi drugi.

Prisutne goste zabavljali su Minea, Vlatka Pokos, Mladen Burnač, Ivan Zak i tamburaški sastav Begini.

Voditeljica projekta Glamour.hr gospođa Melita Hanžek, u ime PR-Melixa, darovala je novčani iznos u iznosu od 3.000,00 kn udruzi Dodir koja za svoje štičenike ima gluhoslijepe osobe.

Za frizure je bio zadužen Dino Škrtić, dok make-up potpisuju Ana Kelin i Katarina Baković . Svi uzvanici dobili su na dar poklon pakete kozmetike Catrice Cosmetics i Shiseido.

Dekoracije u Book Caffeu osigurala je cvjećarnica FLOWER BOX, dok je Nutrapack bio zadužen za tortu.

Pogledajte kako nam je bilo na Izboru u velikoj foto galeriji koju potpisuje naš Ognjen Karabegović

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *