Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Striptiz – umijeće skidanja odjeće

striptizNije tajna da velika većina muškaraca sanja o seksu u troje, ali ono što priželjkuju je privatni striptiz za njih i samo njih. Pomisao na skidanje za svog muškarca vjerojatno vam je već pala na um jedne večeri, nakon nekoliko čaša vina, ali istina je da će ju malo od nas provesti u djelo.

Pokušajte s ovih nekoliko savjeta, ohrabrite se i budite nevjerojatno seksi. Dakle, samo ovaj put, stavite feministička uvjerenja na stranu i duboko udahnite. Priuštite sebi taj senzualni osjećaj, a njemu večer za pamćenje.

1. Smije samo gledati

Dozvoljeno vam je da ga dotaknete, ali njemu nije dopušteno da vas dodirne. Samo oči i mašta neka lutaju slobodno. Iznenadite ga kada dođete doma, njišite bokovima oko njega. Uživajte u svom tijelu i u njegovim pogledima. Najvažniji je stav!

2. Zavodite ga očima

Morate održavati kontakt očima s njim tijekom izvedbe. Neka sjedne ispred vas. Svilenim šalom prelazite mu preko tijela dok ga gledate zavodljivo u oči. Također, možete iskoristiti šal kao povez preko očiju ili ga stavite njemu oko vrata i držite ga.

3. Upalite svjetla

Pokažite svoje tijelo, nemojte ga skrivati. Samopouzdanje je seksi, to je stanje uma, a ne izgled supermodela. Sve što vam treba je samopouzdanje i stav. Skidajte se jako polako, dio po dio. Pogledajte ga s leđa preko ramena dok se skidate.

4. Pripremite se unaprijed

Nanesite rumenilo, crveni ruž i puno maskare. Namažite tijelo uljem kako bi bilo glatko i senzualno.

5. Isplanirajte što ćete obući

Pažljivo odaberite odjeću. Nešto u čemu se osjećate poželjno, a je lako za skinuti. Obucite samostojeće čarape, seksi rublje, štikle. Uživajte. Na taj način i on će uživati. Okrenite mu leđa i sagnite se. Neka uživa u cijelom tijelu. A vi uživajte cijelim tijelom.

6. Ovo nije vrijeme za opsesivnu urednost

Trebali biste biti potpuno opušteni. Zaustavljanje da biste objesili suknju ili složili majicu stvarno nema smisla. Bacajte jednu po jednu stvar sa sebe. Nije bitno što padaju na pod, bitno je da oboje uživate. Kada dođete do rublja i čarapa, stavite nogu na stolicu. Održavajući kontakt očima, objema rukama skidajte čarapu po čarapu.

7. Iskušavajte, dražite zavodite

Tijekom cijele izvedbe, hodajte oko njega, flertujte, vrtite kosu oko prsta, uvijajte svoje tijelo. Budite njegova privatna plesačica.

8. Vaše ruke su njegove ruke

Dodirujte se na način na koji želite da vas on dodiruje, po mjestima koja želite da on dodirne. Kada je u pitanju skidanje grudnjaka, skidajte ga što sporije možete. Stanite ispred njega i skinite naramenice lijepo i polako. Okreni se, pogledajte ga preko ramena i otkopčajte grudnjak, držeći ga na svojim grudima. Okrenite mu se licem, nasmiješite. Jednom rukom skinite grudnjak, a drugom prekrijte grudi.

9. Odaberite glazbu tako da pristaje vašem raspoloženju

Odaberite nešto što vas čini seksi. Nešto što će vas opustiti i pomoći vam da održite ritam. Stavite ruke u potpunosti unutar gaćica i odvojite ih od tijela. Omogućite mu dobar pogled okrećući se bočno. Neka gaćice zajedno s rukama klize preko vašeg tijela, polako se saginjite kako bi ih skinuli. Sada vam se smije približiti.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *