Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Božić s potpisom ljubavi, okusom soli i mirisom mora by De Lena

15424679_1050979961697279_1602413263_nMilena Ulić, poznatija pod umjetničkim imenom De Lena svojim jedinstvenim nakitom od čipke ostvarila je zavidne rezultate i uspjela spojiti čak tri kontinenta. Zanimljiva priča o uspjehu dogodila se nakon nastupa na manifestaciji Europe Future Fashion, kada je njezin nakit otputovao u Ameriku na Plitzs New York Fashion Week i Charlotte Fashion Week. .Predstavljanje američkoj publici otvorilo joj je vrata svjetskog uspjeha.

Dvije godine, ova talentirana dizajnerica sponzor je ženskih nagrada na VIMA Music Awardsu u Kuala Lumpuru čime je postala jedina Hrvatica kojoj je omogućeno sponzorstvo ovako jednog prestižnog događaja. Osim što si je priskrbila ogroman publicitet, Milenin nakit je izvrstan ambasador Hrvatske kao atraktivne i predivne turističke destinacije. Upravo iz tog razloga kolekcijama je dala imena naših domaćih gradova, Hvara i Omiša (Almissa) kako bi što bolje iskoristila zainteresiranost za svoj dizajn u korist zemlje iz koje dolazi.
15409672_1050979968363945_1656102876_oNakon Hvara i Omiša, odabrala je Mljet kao novu turističku destinaciju / inspiraciju te napravila kolekciju Božić s potpisom ljubavi, okusom soli i mirisom mora. „ Može li biti ljepšeg poklona od mora, kada hladna zima nazebe ruke, gradovi dobilju svečano blagdansko ruho, uz miris kuhanog mira, osjetiti spokoj pučine, još jednom vidjeti naljepši zalazak sunca u daljini, udahnuti još jednom sve one mirise bilja na putu do plaže“ – rekla je dizajnerica čiji radovi oduševljavaju stotine posjetitelja dalmatinske obale.
Njezini proizvodi napravljeni sa posebnom ljubavi, oblikovani su u pomalo netipične orginalne proizvode : 100% ekoloških sirovina i autohtonog bilja organskog podrijetla. Jastuk od lavande za mirisne snove cijele godine, amfora da krasi dnevni boravak i čuva uspomene, sapuni koji pri svakom dodiru isijavaju, pružaju osim perfektne njege za vaše lice ili tijelo, dio ljeta, miris sutona.Vostane svijece napunjene školjkama bas onakvima, kakve ste kao dijete skupljali na ljetovanju Ili jedostavno lavanda za ormar da svako otvaranje ormara mirisom napuni dušu.
Više o De Leni i njezinoj Božićnoj kolekciji možete pronaći na: http://milenaulic.com/shop.html

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *