Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Stresite miris stresa sa sebe!

NIVEA predstavlja Stress Protect antiperspirante za žene i muškarce koji sadrže jedinstvenu antibakterijsku formulu s dva sastojka – Stress Protect aktivne sastojke i kompleks cinka za zaštitu od znojenja pod pazuhom i neugodnog tjelesnog mirisa u stresnim situacijama.

“Stres je postao dio naše svakodnevice, radilo se o važnom sastanku, razgovoru za posao ili odlasku na spoj. Dok god situaciji pristupate sa samopouzdanjem nema razlike između utjecaja pozitivnog stresa (poput spoja) ili negativnog stresa (rok na poslu). Zbog takvih se stvari zapravo osjećamo živima i one nam donose uzbuđenja u svakodnevicu. Na stres reagiramo na razne načine, a znojenje je jedan od njih. Znojenje koje se javlja pod utjecajem stresa, u usporedbi sa znojenjem uzrokovanim vrućinom ili fizičkim naporom, brže se širi i intenzivnijeg je mirisa čime ga je i teže kontrolirati. NIVEA Stress Protect antiperspiranti posebno su testirani za borbu protiv ovakve vrste znojenja”, objašnjava dr. Thomas Schmidt-Rose, voditelj istraživanja za NIVEA dezodoranse i antiperspirante.

NIVEA Stress Protect antiperspirant za žene

nivea-zene

Sadrži njegujuću formulu s uljem avokada i kompleksom cinka za 48-satnu antiperspirantnu zaštitu čak i u stresnim situacijama. NIVEA Stress Protect antiperspirant oduševljava ugodnim cvjetnim i osvježavajućim mirisom.

NIVEA Stress Protect antiperspirant za muškarce

nivea-muski

Njegujućom formulom obogaćenom uljem avokada i kompleksom cinka pruža  antiperspirantno djelovanje i 48-satnu zaštitu čak i u stresnim situacijama. Miris Stress Protect antiperspiranta je jak i osvježavajuć – idealan za sve muškarce.

Za više informacija o NIVEA proizvodima, posjetite www.nivea.hr i www.facebook.com/NIVEAHrvatska

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *