Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Seksipilna Kristina snimila novi spot

kristina_6Mlada i seksepilna pjevačica Kristina, svim poznata po svojem velikom hitu – ‘Odnijela te votka’ vrijedno radi na svom novom albumu.

S prvom pjesmom napraviti hit i ne stati na tome nego se nadograditi vizualno i produkcijski mogu samo oni s jasnom koncepcijom. Da Kristina misli ozbiljno svjedoči i činjenica da je upravo završila treći singl pod nazivom “Brzo i bezobrazno”, u produkciji poznatog hitmakera Borisa Đurđevića te u suradnji s poznatim tekstopiscima i
autorima Dušanom Bačićem i Fayom.
Za najnoviji klupski hit lijepa je Kristina ovih dana snimila i jednako atraktivan video uradak koji prate i promo fotografije izazovne pjevačice.

Ovog puta Kristina se u skladu s naslovom singla “Brzo i bezobrazno“ odlučila za još izazovniju promjenu imagea pa su tako fotografije i video nastali povodom izlaska trećeg singla provokativnije, seksepilnije te kudikamo drugačije od bilo čega što trenutno možemo vidjeti na hrvatskom estradnom nebu. Pod kreativnim vodstvom modnog stručnjaka Viktora Drage nastao je visokobudžetni spot koji uz pregršt filmskih efekata pršti energijom i strašću. Vrckava Kristina u spotu
koji je snimljen na spektakularnoj lokaciji, pokazala je svoj razigrani temperament te plesno umijeće stečeno dugogodišnjim bavljenjem plesom. Mlada pjevačica spremno je pokazala svoje atribute u seriji promotivnih fotografija nad kojima će mnogi hrvati uzdisati. Produkciju pjesme potpisuje Boris Đurđević, fotografije modni fotograf Goran Matijašec, video Viktor Drago i vrsni snimatelj i montažer Tomislav Brđanović.

Pjesma je u samo nekoliko dana presla 100000 pogleda i ide prema 200000. Čini se da kontroverzni spot mlade pjevačice obara s nogu a pjesma opet kao hit osvaja klubove. Zbog artističkog pristupa i nabijenog seksipila mnogi se pitaju je li Kristina u spotu gola. Radi se, naravno, o optičkoj varci i vješto dizajniranom korzetu Viktora Drage.

Za atraktivnu pjevačicu ovakav video je bio izazov jer je sniman na vise lokacija, koristeći prave filmske efekte a zanimljivo joj je bilo snimanje scena iz helikoptera – otkrila je seksipilna Kristina.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *