Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Što se dešava kada upoznate srodnu dušu?

srodne_duse_2Jednom kada se susretnete s tom posebnom osobom koja je vaša srodna duša i koja vam je suđena, možete očekivati niz promjena u životu.

Ako je ta osoba vaša istinska srodna duša, vaš najbolji par i vaša sudbina, zajedno ćete kročiti kroz život i u njemu uživati. Odnos sa srodnom dušom je intenzivan, produhovljen, romantičan, intiman i ističe zajedništvo.

Kako ćete se povezivati, tako ćete shvaćati da romantični osjećaji postaju sve intenzivniji.

Čuda se počinju događati

Kada pronađete osobu koja je stvorena za vas, svoju srodnu dušu, imat ćete osjećaj kao da se dogodilo čudo. Ubrzo ćete shvatiti da se čuda događaju i na drugim životnim poljima. Promijenit će se vaše poimanje ljubavi, bit ćete ispunjeni, pripadati jedno drugome i primjećivat ćete sve pozitivno što se događa oko vas.

Ta povezanost nije slučajnost. To je dio vaše sudbine. Onog trenutka kada pronađete svoju srodnu dušu, osjećat ćete se kao da ste ispunili važan životni zadatak.

Srodna duša vam daje odgovore na važna pitanja

Živjeti bez srodne duše je kao da imate problem koji trebate riješiti. Jednom kada srodna duša ispuni to prazno mjesto u vašem srcu, moći ćete usmjeriti energiju na sve ono što trebate popraviti.

ljubavVaša srodna duša će biti partner po pitanju svih životnih područja. Jednom kada pronađete svoju srodnu dušu, sve važne odluke će se činiti manje teškima. Uvijek ćete imati nekoga na koga se možete osloniti i tko će vas podržati.

Srodna duša će vam pomoći u traženju rješenja. Funkcionirat ćete kao tim. Dva uma i dva srca će se potpuno spojiti i zajedno prelaziti prepreke. Partner će podržavati vaše snove, htjet će vas učiniti sretnima i fokusirat će svoju energiju na to da vam pomogne.

Bolje ćete se povezati s prijateljima i obitelji

Jednom kada upoznate svoju srodnu dušu produbit ćete odnos sa svim osobama do kojih vam je stalo. Sada ćete otkriti način na koji trebate održavati odnose s ljudima koji su vam važni. U svakom trenutku ćete vidjeti priliku da se povežete s važnim osobama.

Počet ćete više vremena provoditi sa svojom obitelji i prijateljima. Počet ćete cijeniti ljubav kao takvu i potpuno ćete se prepustiti.

Kraj sebe ćete ostaviti samo one prijatelje koji podržavaju vaš odnos sa srodnom dušom, a iz života ćete eliminirate sve ostale. Nećete htjeti tratiti život na ljude koji ne podržavaju vašu pravu ljubav.

Druge osobe će također pronaći svoju ljubav

srodne_duseJednom kada upoznate svoju srodnu dušu i drugim osobama ćete pomoći u traženju ljubavi. Htjet ćete da i drugi ljudi pronađu svoju srodnu dušu kako bi osjetili sreću kakvu osjećate. Percepcija ljubavi će se potpuno promijeniti i htjet ćete da i drugi shvate što je to prava i istinska ljubav.

Promijenit će se vaš pogled na život

Srodna duša će vam pomoći gledati na život iz drugog kuta. Pomoći će vam otvoriti srce. Lakše ćete opraštati, više voljeti i počet ćete prihvaćati druge ljude točno onakvima kakvi jesu. Počet ćete razmišljati o budućnosti i veselit će vas pomisao da uz sebe imate osobu s kojom možete ići kroz život kao tim.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *