Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Arimed učilište otvara Beauty studio “Vikler i ruž”

received_1454901561264831Renomirano Arimed učilište dokazalo je svoju vrijednost  zahvaljujući velikom broju polaznika koji su postali konkurentni na tržištu rada i pokazali da ulaganje u znanje nikada nije promašaj, samo uspjeh, na što je osnivačica učilišta Arijana Tahiri neizmjerno ponosna.

Naši vrhunski edukatori postali su poznati diljem Hrvatske i mnogi nam dolaze na edukacije u želji da usvoje upravo njihovo znanje. U našem učilištu gostuju imena iz beauty svijeta poput Ivane Bilandžije Billy, Saše Jokovića i Mije Majhena koji svoje tehnike predstavljaju na posebnim predavanjima, za koja se uvijek traži mjesto više. Sve me je to poslovno motiviralo da realiziram ideju o prvom beauty toweru u centru Zagreba, gdje na jednom mjestu možete dobiti jedinstvenu edukaciju i vrhunsku uslugu, jer za beauty uslugama besprijekorne kvalitete uvijek je velika potražnja.“ – izjavila je Arijana Tahiri najavivši i otvorenje beauty studija „Vikler i ruž“  by Arimed, koji će nuditi frizerske,  make up i beauty usluge na jednom mjestu, što žene u današnje vrijeme izuzetno cijene.

Edukatori Arimeda surađuju na projektima s osobama iz svijeta showbusinessa koji ih angažiraju za modne revije, snimanje spotova,reklamnih kampanja, a sada otvaraju vrata svim ženama i muškarcima koji žele vrhunske usluge.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *