Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sretan rođendan, Michael Jackson!

michael_jackson_Svi znamo da je Michael Jackson bio dominantni zabavljač svoje generacije, ako ne i i povijesna ličnost, što i ne čudi jer njegova glazbena ostavština i dalje inspirira milijune starih i mladih fanova, bez obzira na dob.

Peta komemoracija do sada koja se održava u njegovom rodnom gradu, na dan njegovog rođenja, idealna je prilika rodbini, prijateljima i fanovima da odaju počast ovom osebujnom umjetniku koji je preminuo u lipnju 2090 godine.

Zapamćen je po desetcima hitova kojij su zauvijek promjenili glazbu, inspirirao je bezbroj drugih umjetnika i postavio je visoke standarde u showbiznisu.

Michael je bio poznat i po svojoj vrlo ekscentričnoj karakternoj crti zbog koje mu nije nedostajalo medijske pažnje. Tračevi i skandali bili su dio Michaelove osobnosti.

No ipak, nemojmo zaboraviti da je Michael Jackson bio veliki humanitarac.

Možda je ipak najvažnije od svega što je Michel bio i divan otac troje djece koja su osjetili njegovu ljubav. Princu, Blanket i Paris, vjerujemo, POP zvijezda najviše nedostaje.

Ovom prilikom želimo njegovoj obitelji da nađu mir i spokoj, te da ne zaborave kakav je sin, brat i otac Michael Jackson ustvari bio.

U čast najvećoj svjetskoj zvijezdi donosimo vam video tribute to Michael Jackson:

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *