Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ne propustite koncert godine!

toni_cetinski_foto_by_hit_produkcijaDrugi rođendan Magente 1, Hrvatski Telekom proslavit će ove godine na najljepši mogući način, velikim koncertom Tonyja Cetinskog na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, u subotu, 14.04. u 20:00 sati.

Poklon je to svim korisnicima Magente 1, jedinstvene kombinacije pogodnosti koja objedinjuje internetske, mobilne i TV usluge Hrvatskog Telekoma, ali i svim Zagrepčanima i njihovim gostima. Štoviše, poklon je to i svim poklonicima vrhunske glazbe u Hrvatskoj, s obzirom da će koncert biti streaman putem MAXtv-a, MAXtv To Goa, tportala te Facebook i YouTube kanala Hrvatskog Telekoma.

Cijeli rođendanski poklon predstavljen je na inovativan način, po prvi puta održana je Facebook live 360 press konferencija, tijekom koje je Tony najavio koncert.

Iznenađenjima tu nije kraj, s obzirom će na koncertu Tony ugostiti i zvijezde u dolasku: Davida Temelkova, Juru Brkljaču i Marka Kutlića, kojima i na taj način pruža nesebičnu podršku na njihovom glazbenom putu. Da će koncert 14. travnja biti prava glazbena poslastica, svjedoči i činjenica da će Tony na njemu nastupiti u društvu deset atraktivnih gudačica.

Zagrebački koncert bit će i savršena prigoda za promociju novog albuma Tonyja Cetinskog ‘Kao u snu’ koga fanovi s nestrpljenjem očekuju. Album će premijerno biti objavljen na dan koncerta i dostupan ekskluzivno za besplatni download na mobilnoj aplikaciji Moj Telekom.

Druženje nakon press konferencije nije propustio ni jedan od najvećih regionalnih skladatelja i tekstopisaca Miroslav Rus, koji će se na novom albumu pojaviti kao autor jedne od skladbi, za koju Tony već sada ističe da je genijalna i ‘strašna’ u pozitivnom smislu.

Uz Tonyja, zagrebačkoj press konferenciji nazočili su i Nataša Rapaić, članica uprave HT-a i glavna operativna direktorica za privatne korisnike, te Saša Kramar, član Uprave HT-a i glavni operativni direktor za poslovne korisnike, koji su tom prigodom najavili sve novitete Magente 1 i Hrvatskog Telekoma, uključujući novi uslugu Internet posvuda, s MiFi uređajem.

Foto: Hit Produkcija

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *