Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Srakino gnezdo

fasnikTuristička zajednica grada Samobora, u suradnji s Udruženjem obrtnika Samobor, prošle je godine, na 186. Samoborskom fašniku, ustanovila novo priznanje za doprinos Samoborskom fašniku, „SRAKINO GNEZDO“, priznanje za fašnički najbolje uređeni ugostiteljski objekt, koje će se dodjeljivati na svakom Fašniku.

Od 2011. godine, na 185. Samoborskom fašniku, također u suradnji s Udruženjem obrtnika Samobor, uveli smo praksu da se u službeni fašnički program stavljaju i programi ugostitelja te da se objavljuju na web stranici Samoborskog fašnika www.fasnik.com , na reklamnom letku koji se tiska u 10.000 komada, u objavama programa u svim medijima, kao i u službenom fašničkom glasilu „Sraka“. Tom smo praksom uspjeli povećati interes samoborskih ugostitelja za uključivanje u organizaciju i realizaciju Fašnika, pa je broj ugostitelja koji se uključuju sve veći.

U suradnji sa Sekcijom ugostitelja UOS, TZGS nagradom „Srakino gnezdo“ odaje priznanje ugostiteljima koji su u svojim objektima stvorili fašnički ugođaj. I ove smo godine izabrali tročlanu Komisiju (predstavnica PR-a, predstavnica TZGS i predstavnik UOS ) koja će obići ugostitelje koji su se prijavili za sudjelovanje.

Komisija će ocjenjivati prema nekoliko kriterija: uređenje lokala (maštovitost, odabir teme koja je vezana uz temu fašnika, količina uloženog truda i novca…), je li osoblje maskirano (vezano uz temu uređenja lokala, nose li maske i koliko je truda u to uloženo, posebne programe za fašnik (živa glazba, gosti zabavljači, karaoke, organizirani maskirani ples, nagrađivanje najboljih maski…) te ima li lokal posebnu eno ili gastro ponudu za fašnik (posebna fašnička jela ili pića, fašnički meni, akcijske cijene za maskirane goste…) te jesu li ugostitelji svoje fašničke programe oglasili na svojim web stranicama ili društvenim mrežama.

Tri prvoplasirana ugostiteljska objekta dobit će posebna priznanja s tekstom: „SRAKINO GNEZDO, 1. (2. ili 3.) mjesto za fašnički najbolje uređeni ugostiteljski objekt na 187. Samoborskom fašniku 2013. godine“

Svi ostali ugostitelji koji su sa svojim objektima i programima sudjelovali u ocjenjivanju, dobit će zahvalnice organizatora, koje osigurava UOS.

Prvoplasirani ugostiteljski objekt dobit će i prijelaznu nagradu „SRAKINO GNEZDO“ – CRNO-BIJELA Sraka na postolju, na kojem je tekst: „SRAKINO GNEZDO, 1. mjesto za fašnički najbolje uređen ugostiteljski objekt na Samoborskom fašniku i imat će nagradu izloženu u svom lokalu do sljedećeg Samoborskog fašnika odnosno do sljedećeg izbora. Nagrade će biti uručene na završnoj večeri 187. Samoborskog fašnika, na pozornici oko 19 sati.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *