Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Snažne žene nastaju u oluji koju prežive!

Snažne i samouvjerene žene.jpg1Snažne žene se ne rađaju, već ih stvaraju oluje koje prožive!

Njihova snaga proizašla je iz životnih oluja koje su ih učinile jačima, svjesnijima i opreznijima.

Život ponekad može biti izuzetno bolan, ali neke žene jednostavno su prejake da bi dopustile da ih to sruši i odmakne od cilja. Ne dopuštaju svi da ih život povrijedi i obeshrabri. Neke žene izlaze iz vatre još jače i mudrije i šire svoja krila kako bi dosegnule još veće visine.
Svjetlost pronalaze u bilo kojoj tami. One mogu preživjeti poteškoće, prebroditi vlastite neuspjehe i dopustiti da njihove borbe stvore bolju, jaču i mudriju verziju njih samih.

One su inspiracija koju mnoge izgubljene žene trebaju i traže. Snaga koja im daje nadu, motivacija koju trebaju kako bi krenuli naprijed i živi dokaz kako je sve moguće dok god vjerujete u sebe.

Donosimo vam 7 jedinstvenih osobina koje posjeduju snažne žene:

1. Vjeruju u sebe
Snažne žene točno znaju za što su sposobne i što žele postići u životu. One su vođene hrabrošću i samim time znaju da su uvijek na pravom putu.

2. Znaju vlastitu vrijednost
One dobro znaju svoje slabe točke kao što znaju i svoje jake. Potpuno su svjesne svojih ograničenja, ali su u isto vrijeme potpuno sigurne u svoje sposobnosti. To je razlog zašto se nikada ne uspoređuju sa drugima. Možda imaju mane, ali su ih svjesne kao što su svjesne i vlastite vrijednosti.

3. Što ih ne ubije to ih ojača
Snažne žene su ratnice i ne dopuštaju životnim nedaćama da ih odvedu na krivi put. Uče iz svojih grešaka i uvijek hodaju visoko uzdignute glave. Dok bi neke vlastiti padovi slomili, one njima ploče trnoviti put prema uspjehu.

4. Ne vole biti u centru pažnje, žele samo da ih se poštuje
Nikada nećete vidjeti snažnu ženu kako moli za nečije odobravanje. Poštovanje je sve što traže u odnosu i ništa više ili manje od toga ih ne zanima. Isto tako, snažne žene ne trate svoje dragocjeno vrijeme pokušavajući uvjeriti ljude da ih poštuju. Jednostavno došeću od onih koji ih ne cijene i ne poštuju.

5. Ne boje se pokazati svoje osjećaje
Nemaju problema otkriti svoje slabosti i pokazati ljudima da su jednake kao i svi ostali sa manama. Neovisno o životnim nedaćama koje zapriječe put, one imaju dovoljno snage u sebi kako bi ustale na noge, uhvatile se u koštac sa problemom i nastavile se boriti.

6. Osvetoljubivost im nije u naravi
Ne troše energiju na nebitne situacije niti razmišljaju o osveti. One su brižne, pune ljubavi i spremne oprostiti ako smatraju da osoba to zaslužuje. Udaljavaju se od negativnosti i prije će oprostiti nego što će se osvetiti. To je zato što znaju da nitko nije savršen i da je jedini način na koji možemo učiti iz vlastitih grešaka je kroz drugu priliku.

7. Uvijek su iskrene, bez obzira koliko istina bila bolna
Njihovo srce je dobronamjerno. Njima je iskren odnos na prvom mjestu, neovisno o tome koliko će istina povrijediti nečije osjećaje. Za njih je to bolji izbor nego lagati kako bi se druga strana osjećala ugodno.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *