Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Shakira bolja nego ikad

shakiraKolumbijska pjevačica Shakira je prije samo šest mjeseci postala majka sina Milana. Sada se nalazi na odmoru i pokazuje nam svoje izvajano tijelo.

Shakira je u vezi sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom, s kojim ima šestomjesečnog sina Milana. Sretni par sa sinom živi u Barceloni. Trenutno se nalaze na odmoru, gdje je mlada mama uhvaćena dok ulazi u more. 36-godišnja pjevačica je očito naporno trenirala i hranila se zdravo da bi ovako izgledala već šest mjeseci nakon poroda.

Očito je da život u troje i majčinstvo na Shakiru odlično djeluje. Gerard i ona su prije nekoliko dana uslikani u jednom holivudskom klubu kako plešu, poslije romantične večere u restoranu.

Pjevačica i sudac američkog glazbenog showa The Voice je, ne tako davno izjavila, da je stresno skidati kilažu nakon poroda: “Plešem Zumbu. Jako je dobra za mene, čak sam je i do samog poroda plesala “- i dodala:” Znala sam da ću samo dva mjeseca nakon rođenja sina morati vratiti u The Voice i zato sam vodila računa o liniji. “

Pjevačica kaže da je preveliki pritisak na današnje žene da izgledaju kao manekenke i da tako ranije nije bilo: “Mislim da naše bake i mame nisu imale ovoliki pritisak nakon porođaja kao današnje žene. Moj tata kaže da nema ništa bolje od mesa na kostima. Moja mama je bucmasta i on to voli, nikada nije bila pod pritiskom da smršavi i nikada i nije. “

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *