Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sexy Yness nije zaboravila svoju prvu ljubav

InesMlada nada hrvatske glazbe Yness koju je javnost prvi puta upoznala kao Ines Huskić, natjecateljicu showa „Hrvatska traži zvijezdu“, svim je silama odlučila ostaviti traga na hrvatskoj glazbenoj sceni. I to joj ide jako dobro. Od samog showa u kojem je prepoznat njezin neupitan talent izdala je dva singla, a i treći je u pripremi. Uz brojne gaže i snimanja čemu se trenutno posvetila, nije zanemarila i ono prema čemu gaji jednako snažne osjećaje – ples.

To je samo jedan od razloga zašto je ova talentirana i perspektivna pjevačica odlučila poduprijeti novi festival za žene La Femme. Radionice čak 10 vrsta plesa u samo tri dana pravi su mamac za sve ljubiteljice plesa, ali i za one koje žele isprobati nešto novo i nemaju plesnog iskustva. „Žene su danas strašno opterećene – stalno stremimo biti idealne karijeristice, majke i partnerice i uz to u svakom trenutku moramo biti dotjerane. Nekad vrijedi ona: Girls just wanna have fun! Želimo ostaviti partnere, djecu, posao i zabavljati se. Par dana u raju uz ples, koktele, masaže… Može li bolje? Mislim da to zaslužujemo.“ izjavila je prekrasna Yness.

„Yness je ogledni primjer kako glazba, ples i pokret mogu pozitivno utjecati na osobnu sreću, zdrav izgled i unutarnje zadovoljstvo. Iznimno nam je drago da se ona kao ambasadorica ovog projekta koji promiče te iste vrijednosti uključila svojom podrškom“, dodao je direktor festivala.

Yness je tek prva u nizu djevojaka iz javnog života koje su pružile podršku novom projektu posvećenom isključivo ženama.

La Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *