Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Severina na trostrukom box setu

severina 2

Nakon što je box set kompilacija Miše Kovača osvojila Porin za najbolji tematsko-povijesni album izvan klasične glazbe i postala najprodavanije prošlogodišnje izdanje u Hrvatskoj, a box set kompilacija Olivera Dragojevića je među najprodavanijim izdanjima ove godine, Croatia Records vam donosi novu kompilaciju iz edicije “Originalnih pjesama”. Riječ je o trostrukom box setu najpopularnije hrvatske pjevačice, Severine.

Ovaj box set, za koji je naslovni crtež napravio poznati hrvatski strip crtač Dubravko Mataković, sadrži 3 CD-a s ukupno 50 pjesama s pratećom knjižicom. Osim najvećih hitova kao što su “Mili moj”, “Ajde, ajde zlato moje”, “Mala je dala”, “Ante”, “Ja samo pjevam”, “Djevojka sa sela”, “Trava zelena”, “Pogled ispod obrva”, “Krivi spoj”, “Prijateljice”, “Virujen u te” i mnogih drugih, na albumu ćete pronaći i manje poznate, ali sjajne pjesme iz bogate Severinine diskografije. Tu su i brojni dueti s raznim glazbenicima kao što su legendarni Žera iz Crvene jabuke, Amir Kazić Leo, Sarr e Roma, Boris Novković, Željko Bebek i Lana Jurčević. Na albumu se nalaze i mnoge pjesme koje autorski potpisuju velikani hrvatske glazbe kao što su Đorđe Novković, Zrinko Tutić, Rajko Dujmić, Gibonni, Dino Dvornik, Jurica Pađen, Nikša Bratoš, Nenad Ninčević i mnogi drugi.

Severininu kompilaciju “50 originalnih pjesama” kupite na: webshopu Croatia Recordsa i iTunesima ili preslušajte na Deezeru.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *