Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Seks u braku

seks u brakuKad meni moja draga prijateljica kaže da joj treba članak o seksu, ja uvijek živnem… Mmmm, pomislim, o tome sam bar uvijek mogla nadugo i naširoko. A onda sjednem za laptop, i sjedim… sjedim… sjedim… I mislim si, hmm, ma šta mi nije rekla da pišem recimo o hrani, djeci i dječjim bolestima, kako izabrati najbolji detergent itd. Što da joj pobogu napišem o seksu, kad ja o seksu (na svoje vlastito iznenađenje) više nemam pojma?

Da, tako to dođe. Vjenčate se, dobijete dijete, kupite/unajmite stan ( ne nužno tim redoslijedom), život se svede na posao – kuća – djeca, i prije nego se okrenete, zapostavili ste jednu od najvažnijih stvari u vašem braku/vezi. Umjesto da večeri provodite u strasnom zagrljaju svoje bolje polovice, vi se radije odlučite za još jednu epizodu “Tračerice”, zdjelu kokica ili poduži chat na fejsu s prijateljicom (ali dragi, tako duuuugo se nismo vidjele). Ako i imate volje, baš tu večer dijete ima temperaturu i mora spavati sa vama, ili morate završiti jaaaako važan posao, a kad ste konačno gotovi – on već hrče.

Dakle, da vam nabrojim neke od najčešćih “ubojica strasti” i kako ih odstraniti.

1. Dijete u vašem krevetu

I sama sam jedna od onih mama koja svoje piliće najradije ima stalno na oku, i obožavam maženje s njima, pogotovo prije spavanja. Ali nakon toga je djeci mjesto u krevetu. NJIHOVOM, ne vašem. Ako već nema svoju sobu, improvizirajte i napravite nešto po tom pitanju u vašoj spavaćoj sobi, ali ne dopustite da vam se djeca uvuku u krevet jer će se teško izvući iz njega. Jer – oni u krevet- seks iz njega.

2. Vaš izgled

Ne govorim o celulitu (koji često samo vi vidite), pokojem kilogramu viška ili nekim drugim tjelesnim “problemima” koji znaju umanjiti vašu ( i njegovu) želju… To je tema za neki drugi članak. Govorim o tome da vam vjerojatno neće biti do seksa ako ste cijeli dan provele u staroj majici ili trenirci, masne kose, u gaćicama kojih se ne bi posramila ni vaša baka. Ako ste u kući s djecom i ne radite, ne znači da trebate zanemariti sebe.. Ispod trenirke nosite seksi donje rublje, nalakirajte nokte, operite kosu, depilirajte se, stavite malo maskare i osjećat ćete se bolje. To će dovesti do toga da i vaša (a i njegova) želja bude veća.

3. Zajedničko kućanstvo

Moram priznati da je teško misliti na seks kad čujete vlastitu mamu kako hrče u susjednoj sobi. Ili kad vam njegov tata u 6 ujutro uleti u sobu jer ne može naći lončić za svoju bijelu kavu. Zajedničko kućanstvo je jedan od najčešćih “ubojica strasti” i taj problem ćete morati što prije riješiti. A dok to još niste u mogućnosti, budite maštoviti. Iskoristite svaku priliku kad ste sami, izađite van i probajte nešto drugo…Jedan dobar seks na zadnjem sjedištu automobila će vam uljepšati dan i začiniti vaš brak. Samo, molim vas, pazite na policiju i potencijalne voajere.

Dakle, puno je stvari koje mogu doprinijeti tome da seks skoro potpuno iščezne iz vaših života… Ovo su samo neke od njih. Ako vam je stalo do veze i braka, što prije ih “odstranite”. Želim vam puno sreće… I mnogo dobrog seksa. Ja odoh poraditi na tome.

Rosana Grubišić

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *