Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Schwarzkopf Cro a Porter Departure

CROaPorter_Departure_5_lowresSvega nekoliko dana dijeli nas od najuzbudljivijeg izdanja modnog događaja SCHWARZKOPF CRO A PORTER DEPARTURE koji Vam donosi cijelu ovosezonsku kampanju s predivnom Laurom Anom Kapetanović u glavnoj ulozi. Ovu sezone Schwarzkopf Cro A Porter vodi Vas na jedinstveno modno putovanje koje se ne zaboravlja!

Zračna luka Zagreb (hangar Croatia Airlines) postaje modna pista koje će sve prisutne ostaviti bez daha, stoga ne čudi da već sada pozivnica za Schwarzkopf Cro A Porter postaje najtraženija ovih dana i događaj o kojem se priča u svim društvenim krugovima.

Niti stroga pravila sigurnosti Zračne luke Zagreb, niti posebni uvjeti koji su vladali prilikom akreditiranja nisu spriječili medije iz cijele regije kao ni brojna imena iz društvenog života da upravo svjedoče ovoj modnoj povijesti.

Po prvi put Schwarzkopf Cro A Porter posebno se ističe i činjenicom da je to prvi modni projekt u Hrvatskoj pod visokom pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića, čime  Cro a Porter još jednom dobiva potporu u svojim nastojanjima promocije i razvoja modne i kreativne industrije te dizajna u Republici Hrvatskoj, ali i u jačoj afirmaciji prema izvozu modne odjeće proizvedene u RH.

Cro A Porter oduvijek je bio sinonim za modnu nepredvidivost i originalnost čiji koncept i sadržaj uvijek nadilaze standardne okvire i svim svojim segmentima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Upravo Cro a Porter odlazi tamo gdje se drugi ne usude i iz sezone u sezonu istovremeno šokira i oduševljava te postavlja još uvijek neuhvatljiv modno – estetski standard. Za ovosezonski vizualni identitet zaslužni su umjetnički direktor Viktor Drago i fotograf Mladen Šarić

24.-ti Cro a Porter će i ovog puta svojom sjajnom produkcijom, organizacijom i inovativnošću oduševiti sve ljubitelje mode, te u jedinstvenom prostoru hangara Croatia Airlinesa pružiti vrhunski modni događaj, a sve s ciljem pozicioniranja hrvatske mode i grada Zagreba na kartu europskih metropola mode.

Osim fotografija Schwarzkopf Cro A Porter prati uzbudljiva video kampanja koju potpisuje studio Ploha.

Video pogledajte ovdje:

Ovosezonski, Schwarzkopf Cro a Porter održat će se od 1. – 4.10.2014. na čak dvije lokacije:

Schwarzkopf Cro A Porter AVANTGARDE _1.10.2014.@ Muzej automobila Ferdinand Budicki u sklopu kojeg će svoje kreacije predstaviti: XD XENIA DESIGN, VEDRANA MASTELA, ETNA MAAR, MARIO VIJAČKIĆ, MARIE RAZ, EVEN EaST, SPIRIT BY T.B.

Schwarzkopf Cro A Porter DEPARTURE_2. – 4.10.2014 @ Zračna luka Zagreb u sklopu kojeg će svoje kolekcije predstaviti: NEBO, ANAMARIJA ASANOVIĆ/ MARIPOSA by Kristina Bradač, TATJANA PANTOŠ, ARILEO, LOKOMOTIVA, SONJA LAMUT, TWINS by Begović&Štimac, IVANMAN, MATIJA VUICA + POSEBNI GOSTI IZNENAĐENJA

Kampanja: SCHWARZKOPF CRO A PORTER DEPARTURE

Fotograf: Mladen Šarić

Umjetnički direktor: Viktor Drago

Kosa: Salon RUŽA

Šminka: Tena Bašić

Model: Laura Ana Kapetanović (Talia Model)

Video: Ploha Studio

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *