Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Irena Spirovska i Zdravko Čolić najglamuroznije osobe regije

Irena Spirovska i Zdravko Čolić najglamuroznije su osobe regije za 2015. godinu.

irena_zdravko_2Visoki kriteriji koji su postavili ogranizatori Izbora naišli su na veliki interes javnosti, te je Izbor za najglamurozniju osobu prerastao u regionalni Izbor.

Našli su se tako na popisu glumci, političari, umjetnici, pjevači i brojni drugi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore ali titulu najglamuroznije osobe uvjerljiivo su glasovima publike osvojili Irena Spirovska i Zdravko Čolić.

Najpoznatije makedonsko lice tv ekrana nije krilo oduševljenje uvjerljivom pobjedom u regiji te po objavi ushićeno zahvalila svima onima koji su svoj glas poklonili upravo njoj dok je miljenih ženske populacije bio ipak malo rječitiji. „ Definitivno znam da se na ovoj tituli trebam zahvaliti svojim brojnim obožavateljicama koje sudeći po ovom izboru imam u cijeloj regiji“, komentirao je popularni Ćola.

Organizatori Izbora vjeruju kako će ovogodišnji nositelji titule, svojom uzornom pojavom u javnosti, poslužiti kao pozitivan primjer cjelokupnom društvu, svojim obožavateljima, ali i svojim kolegama iz društveno javnog života.

tose_proeski

Nagradu za životno djelo Toše Proeski preuzeti će Antonija Šola.

Party Izbora za najglamuroznije osobe i dodjela nagrada najglamuroznijim osobama održati će se u petak, 18.3.2016. u KD Vatroslav Lisinski.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *