Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sara Stanić oduševila publiku

Nije sve u lovi

Sinoć je u kinu Cineplexx Centar Kaptol u Zagrebu održana svečana premijera novog filma redatelja Darija Pleića – „Nije sve u lovi“. Riječ je o trileru u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Marko Cindrić, Sara Stanić i Nikša Butijer koji su, između ostalih, prošetali crvenim tepihom i među prvima u Hrvatskoj pogledali ovaj novi domaći uradak neobičnog žanra za hrvatske kino filmove.

Osim glavnih glumaca iz filma i redatelja Darija Pleića, svečanoj premijeri u prepune dvije dvorane kina Cineplexx Centar Kaptol nazočili su i redatelj Vinko Brešan sa suprugom, Ksenija Pajić, Judita Franković, Urša Raukar, Nera Stipičević, Alma Prica, Mislav Čavajda, Jelena Jovanova, Doris Šarić Kukuljica, Csilla Barath Bastajić, Željko Vukmirica i mnogi drugi.

Nikša Butijer Sara Stanić Nikša Butijer Sara Stanić Csilla Barath Staić Sara Stanić, Nikša Butijer

Podsjetimo, triler „Nije sve u lovi“ govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju sedam dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način…

Film „Nije sve u lovi“ u domaća kina stiže u četvrtak, 31. listopada.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *