Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Samopouzdanje nas čini privlačnima!

ženski7 ženskih postupaka koji odbijaju muškarce 

Svi mi posjedujemo određene nesigurnosti i strahove, ali ne smijemo im dozvoliti da utječu na kvalitetu našeg ljubavnog života!

Ako je gotovo svaka vaša ljubavna kratkog vijeka, možda je razlog tome što dopuštate da nedostatak samopouzdanja i vjere u sebe utječu na vas i vašu vezu.

 U nastavku donosimo nekoliko ženskih postupaka koji odbijaju jači spol:  

 1. Nedostatak prijateljskih odnosa 

To ne znači da morate biti okruženi velikim brojem prijatelja, ali dobro je imati par prijatelja oko sebe s kojima možete provoditi slobodno vrijeme. Jer kada žena nema prijatelja, muškarac se osjeća odgovornim za njezinu sreću, a to može biti vrlo naporno jer stvara veliki pritisak njemu i odaje vašu nesigurnost.

2. Nedostatak hobija 

Kada žena posjeduje određene hobije i neke stvari kojima je u potpunosti posvećena, muškarcu to omogućuje saznati nove stvari o vama i naučiti nešto novo i zanimljivo. Nedostatak vlastitih interesa i hobija čini vas pomalo nesigurnom i dosadnom osobom.

 3. Prerano izjavljivanje ljubavi 

Svi znamo kako je za ljubav je potrebno vrijeme i ako prerano kažete muškarcu da ga volite, to može imati negativan utjecaj na vašu vezu. Najbolje što možete napraviti jest dati dovoljno vremena jedno drugom kako biste shvatili kakvi svu vam uistinu osjećaji. Pokušajte se ne zanositi vlastitim emocijama i obratiti pažnju na znakove koji vam mogu pokazati što on doista osjeća prema vama.

4. Stavljanje muškarca na prvo mjesto 

Nitko nikada ne bi trebao biti vaše sve, osim vas samih. Jer kome odete kad ste tužni, ako ne sami sebi. No, kada izjavite kako vam je vaš muškarac na prvom mjestu u želji da pokažete naklonost, upamtite da to može imati upravo suprotan učinak od onog željenog. Ovakvim postupkom možete učiniti da u njegovim očima djelujete očajno, a on može pomisliti kako tražite nekoga tko će vas učiniti kompletnom osobom jer sami sebe ne možete.

 5. Konstantna potreba za odobravanjem i pohvalama 

Kada se pripremate za izlazak uvijek želite da vam kaže kako lijepo izgledate ili ako napravite nešto za njega, uvijek očekujete da vam se zahvali. Ako je vašem muškarcu stalo do vas, nikada nećete morati zahtijevati od njega neke stvari, a on će to svejedno učiniti bez da mu vi išta kažete.

 6. Prigovori kada se želi družiti s prijateljima 

Kada se vaš muškarac želi družiti sa svojim prijateljima, vi odmah pomislite da to znači kako se on umorio od vas. No, to nikako ne mora biti istina! Ali, ako od njega zahtijevate da vam se javlja i obavještava gdje se nalazi i kada će doći, učinit ćete da to da se on neće moći opustiti sa društvom, a vi ćete ispasti dosadni i patetični.

 7. Prigovaranje kada razgovara s drugom ženom 

Ako vaš muškarac razgovara s drugom ženom, to ne znači da flertuje s njom. U ženskoj glavi često se događa da kada vide da pažnja nije usmjerena na njih, već na neku drugu, odmah dolazi do  primisli kako njemu nije stalo do vas. Upravo ovo je jedan od najvećih znakova nesigurnosti.

Žena mora biti sigurna u sebe ako želi biti privlačna i tada joj niti jedna druga žena ne može biti konkurencija! 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *