Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Poznati chefovi i Elektrolux

Electrolux je jedan od sponzora Zagreb Wine Gourmet Weekend festivala održanog 19.04. i 20.04.2013. u Gliptoteci HAZU. Bogate kulinarske prezentacije i degustacije poznatih hrvatskih i stranih chefova upotpunit su olakšali i najnoviji Electrolux uređaji.

U Zagrebu, 19. travnja 2013. svečano je otvoren  Zagreb Wine Gourment Weekend, a nakon službenog otvorenja, započele su kulinarske radionice. Posjetitelji festivala mogli su uživati u brojnim degustacijama i edukacijskim programima u kuharskoj radionici opremljenoj Electrolux aparatima na kojima su kuhali poznati chefovi.

Marina Gaši

Prva radionica koja je oduševila prisutne bila je ona Marine Gaši koja je chef restorana „Marina“ u Novigradu u Istri. „Sve što znam naučila sam od mame“, kaže Marina, a njezina je kuhinja kreativna, inovativna, puna iznenađenja. Riba, škampi, plodovi mora njezine su omiljene namirnice, a najviše ih voli sirove. Za najnovije Electrolux uređaje koje je  isprobala ima samo riječi pohvale, a posebno ju je oduševila nova Electrolux parna pećnica.

 

Silvia Baracchi, chef restorana hotela “Il Falconiere”, Cortona, Toscana (1 Michelinova zvjezdica), uz pomoć Electrolux uređaja pripremila je tradicionalne toskanske specijalitete poput bakalara s kozjim sirom i juhe od celera te oduševila prisutne svojim slijedovima jela.

 

Do kraja dana bilo je  još zanimljivih kulinarskih radionica i specijalnih delicija koje je spremalai Ana Grgić, chef de cuisine hotela Esplanade Zagreb i Ana Roš, chef restorana Hiša Franko, Kobarid, Slovenija.

Silvia Baracchi

U subotu su svoje kulinarsko umijeće na Electrolux uređajima pokazali, uz spomenute Silviju Baracchi i Marinu Gaši, i Priska Thurig, chef restorana hotela LONE, Rovinj te Tom Gretić, chef restoran Wine Vault, hotel Monte Mulini, Rovinj.

 

O tvrtki Electrolux

Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, mali aparati, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi.

U 2012. godini vrijednost prodaje Electroluxa iznosila je 110 milijardi švedskih kruna, a ostvarilo ju je 61.000 zaposlenih. Za dodatne informacije posjetite http://group.electrolux.com/.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *