Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Šalata je spremna za Prljavce! Evo što sve morate znati o koncertu

Prljavo KazališteVelika Pantastic turneja počinje ove subote, 30. svibnja! Prljavci su za početak turneje odabrali svoj Zagreb i jedan, koliko god nevjerojatno zvučalo, dosad neosvojeni koncertni prostor, Šalatu – te je rasprodali do posljednjeg mjesta. Šalata će ove subote u potpunosti biti u znaku Prljavaca, te organizatori prenose neke korisne informacije.

Nakon prijepodnevnog druženja na Trgu, Prljavci i njihovi fanovi sele se na Šalatu. Zbog velikog broja posjetitelja, od 15:00 do 24:00 u Rubetićevoj ulici na snazi će biti privremena zabrana prometa, osim za vozila stanara, zaposlenika, komunalnih i hitnih službi, te vozila organizatora s akreditacijom pa se posjetiteljima savjetuje prilazak Šalati iz Vončinine ulice ili korištenje Schlosserovih stuba. Zabrana prometa uključuje i zabranu korištenja parkirališta u Rubetićevoj za sve osim ranije navedenih.

plan_SalataPočetak koncerta je u 21:00, a ulazi se otvaraju u 19:00 sati. Posjetiteljima će na raspolaganju biti tri ulaza – istočni ulaz ispod tribine i donji ulaz na zapadu te gornji ulaz na zapadu za posjetitelje s VIP ulaznicama i novinare. Na stadion neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost posjetitelja, kišobrana i pića. Kako bi se izbjegle gužve, organizatori savjetuju raniji dolazak te još jednom ističu kako su sve ulaznice za koncert rasprodane i da na dan koncerta na Šalati neće biti prodaje ulaznica.

Dugo očekivani početak Pantastic turneje, koncert za koji se traži ulaznica više, zasigurno će opravdati sva očekivanja. Uz legendarne Prljavce, ove subote nas očekuje pravi koncertni spektakl!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *