Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

S.O.S. Oporavak kose nakon ljeta

frizure-3-4Morska sol, sunčeve zrake i klor su najveći neprijatelji svake kose jer oštećuju i isušuju kosu, pa joj je nakon vrućih ljetnih mjeseci potrebna dubinska njega i obnova. Evo par savjeta kako dovesti kosu u red nakon ljeta i pripremiti ju za jesen.

OSVJEŽITE BOJU KOSE

Intenzivno ljetno sunce čini čuda za naše raspoloženje, ali uništava boju kose.

Kao što lišće mijenja boju, tako se i Vi poigrajte raznim nijansama,možda dodavanjem neke dubine kako dani postaju kraći, ili neku “lowlights” za razliku i teksturu. Koristite boje koje su vam  više na bazi ulja, tako da vam nahrani kosu i daje joj svježinu.

OŠIŠAJTE ISPUCANE VRHOVE

Iako žene najčešće bježe od toga, nakon ljeta preporučuje se ošišati ispucale vrhove. Ako ih se ne tretira, nastavit će pucati i dodatno oštetiti vlasi, a kosa će biti tanka i rasti neravnomjerno. Dovoljno je odrezati jedan do dva centimetra i pružiti kosi zdrav početak.

FRIZURE ZA JESEN

Jesen je pravo doba da pokažete svoj mladenačko zavodljivi duh. Trendovi frizura za jesen refleksija su dječjeg, a ipak ženstvenog duha sofisticiranih žena. Od extra volumena, niskog repa do klasičnih punđi. Neki stilisti kažu da se kratka kosa vraća u modu budući da su se i popularne zvijezde Beyoncé i Miley Cyrus  ošišale, ali drugi kažu da je to njihov način da se istaknu u pretežno modernim dugim frizurama.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *