Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Punjena jaja

Jaja su odlična namirnica bogata bjelančevinama, a još su i jako zasitna. Kad im dodamo i avokado koji je pun dobrih masnoća i vitamina E, brzi, zdravi zalogaj je spreman.

Vrijeme pripreme: 10 min      Vrijeme kuhanja: 5 min   Ukupno: 15 min

Sastojci:
FT-polnjena-jajcka-1024x538– jaja,
– zreli avokado,
– sol,
– papar,
– bademi,
– limunov sok.
Priprema:
Jaja tvrdo skuhamo, ogulimo i prerežemo na polovice. Uklonimo žutanjke i stavimo ih u posebnu zdjelu. U zdjelu dodamo i zreli avokado i sve dobro izgnječimo i izmiješamo. Posolimo, popaprimo i pokapamo limunovim sokom. Tom masom punimo bjelanjke i ukrasimo bademima.
Dobar tek

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *