Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prljave misli!

Prema novom istraživanju, pričanje o sexu dok konzumirate sex čini da se osjećate zadovoljniji u krevetu. Ok, ovo može biti malo problematično. Ali sex stručnjak Eric Garrison obećaje da ćete oboje dobiti više ako izgovorite ove stvari u krevetu.

„Sjećaš li se kako si me potaknuo da vrištim prošli tjedan? Učini to ponovno“.

Kako to uspijeva: Podsjećanje vašeg dečka na to kako ste se osjećali vatreno zbog njega prije, totalno podiže njegov ego, a prisjećanje toga može učiniti da se osjećate još više sexy. Plus, to dokazuje da vam se zbilja, zbilja sviđa ono što je učinio.

Krevet„Poljubi me na svako mjesto koje ti pokažem“.

Kako to uspijeva: Vi želite pitati ili reći stvari u krevetu na koje ćete dobiti i odgovor. Ovo vam omogućava upravljanje i ostavlja malo mjesta za pogreške.

Sex-krevet„Ako me zbilja želiš još više napaliti, onda“…

Kako to uspijeva: Vaš dečko umire od želje da vas zadovolji, stoga će učiniti što god mu vi kažete. Vi zapravo njemu govorite što treba učiniti…na sexy način.

Sex-i-prljave-misli„Želiš znati tajnu kako me privući? Stavi ruku tamo gdje je i moja“.

Kako to uspijeva: Vođenjem njega prema važim užarenim točkama je super- efikasan način kako da mu pokažete što želite- i smanjite koeficijente da će on to krivo shvatiti.

Prljave-misli-u-krevetu„Reci mi više“.

Kako to uspijeva: Ovo je odličan odgovor kada vam vaš dečko kaže da mu se sviđa položaj u kojem se nalazite ili da je napaljen u ovom trenutku. Navođenje njega na razgovor će vam pomoći da shvatite što on voli- i dodatno će vas napaliti kada čujete da on govori ono što mu vi upravo i radite.

Sex„Osjećat ću se jako zadovoljno ako lagano usporiš“.

Kako to uspijeva: Savršeno za dečke koji vole laganiji sex, rekavši mu da žudite za sporijim potezima ( i naglašavajući to ), pomoći će mu da malo popusti.

sex-krevet„Sva sam u tome sada“.

Kako to uspijeva: Jecaj pomaže, ali ako mu pomno pokažete da vas napaljuje što on radi, to bi moglo biti ultra efektivno.

Prljave-misli-u-sexu

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *