Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Predstavljamo: Tony Cetinski

0. TonySinoć je u prepunoj Pulskoj areni svojih 25 godina veoma uspješne karijere proslavio Tony Cetinski. Svojim najemotivnijim koncertom do sada dirnuo je u srca svih 7500 tisuća ljudi te će se sinoćnji spektakl dugo, dugo pamtiti.

Nakon silaska sa spektakularne pozornice koju je posebno za njega dizajnirao poznati arhitekt Ante Vrban, razgovarali smo s vidno dirnutim Tonyjem koji je, još uvijek pod snažnim dojmom, progovorio o svojoj uspješnoj dugogodišnjoj karijeri.

Glam.hr: Svoju 25-godišnju uspješnu karijeru okrunili ste savršenim koncertnim spektaklom. Kakav je Vaš osvrt na večerašnji koncert?

Tony Cetinski: Emocije i emocije do te mjere da je u jednom trenutku publika ponijela koncert i onda smo se morali malo sabrati, haha. Zbog toga ćemo morati napraviti male korekcije na snimci u postprodukciji, ali sve u svemu fenomenalno! Recimo, trenutak kada sam predao mjesec tijekom pjesme „Mjesečar“ i on je obišao cijelu Arenu i vratio se točno u trenutku kada treba – to ne može nitko izrežirati, to se jednostavno dogodilo. Vratio se u tom trenutku kada ja trebam završiti pjesmu. Takvi neki momenti te šokiraju i onda trebaš između pjesama mali odmor da se opet vratiš k sebi jer moraš obaviti posao do kraja. Uvijek ima iznenađenja koja mi publika čini, zbog toga mi je ovaj posao sada još i draži. Nepredvidljivost me uvijek motivira za dalje. Bojim se rutine. Kada se nešto pojavi kao rutina, onda ja uvijek pokušavam nešto promijeniti ili odustati od toga. Ova 25. godina karijere, koncert, publika i svo to slavlje su mi pokazali da me zapravo čeka još puno godina rada!

Glam.hr: Od Vas očekujemo još toliko…

Tony Cetinski: Tako je, minimalno pedeset, haha. Publika mi je danas dala nevjerojatni vjetar u leđa. Definitivno znam da ću s ovim programom ići po cijeloj regiji.

Tony8Glam.hr: Možemo li onda reći da Vam je ovo bio najdraži koncert u 25 godina karijere?

Tony Cetinski: Ne znam… svaki koncert nosi svoje. Ali ovaj je definitivno najemotivniji ikad.

Glam.hr: Ove godine ste već šesti put nominirani za Najglamurozniju osobu po visokim kriterijima, od kojih su i to da javna osoba ne smije iza sebe imati tračeva i skandala. Jednom prilikom ste za Glamour izjavili da, budući da ste javna osoba, jedino privatno što imate jest Vaš odlazak na toalet. Kako ste uspjeli svih ovih godina opstati na sceni bez skandala i tračeva?

Tony Cetinski: Haha, i još uvijek je tako! Bilo je oko mene i pričica i priča, ali moja publika mene jako dobro poznaje i tu nema iznenađenja. Mediji su pokušali par puta plasirati svašta, ali ne ide.

Glam.hr: Budući da je cijela večer u nekom emotivnom ozračju, moramo Vas zamoliti da nam za kraj otkrijete tajnu sretne veze.

Tony Cetinski: Ja uopće ne znam formulu sretne veze! Pa ja uopće nisam kompetentan. Ali ono što sam otkrio jest da je najbitnije savezništvo i potpuna iskrenost. Ako nosimo isti dres, onda moramo znati iste taktike ovog života. Ako staviš na sebe drugi dres, gotovo je. Ako ne poštuješ onoga s kime živiš, nema smisla biti zajedno.

Razgovarala: Melita Hanžek

Foto: Press

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *