Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Predstavljamo: Ana Kuhanec

Ana Kuhanec je mag kineziologije, vlasnica Ana’s Sensual fitness studia

anci fejs 2” I moj se život promijenio, upoznala sam svoje drugo ja koje nisam ni poznavala, otkrila sam unutarnju ljepotu i snagu koju mi više nitko ne može oduzeti. Otkrila sam svoju senzualnost.”

Rođena 4. prosinca 1978. u Zagrebu. Maturirala u XI. gimnaziji 1997. a potom upisala tadašnji Fakultet za fizičku kulturu, danas Kineziološki fakultet.

Diplomirala 2011. godine je na usmjerenju Osnovnih kinezioloških transformacija (aerobika i fitnes). Godine 2000. putuje u posjet Državnom sveučilištu Illinoiss gdje stiče prvo obrazovanje u području fitnesa i aerobike. Iste je godine u ljeto radila kao gymnastic director u sportskom kampu Ton -A- Wandah, Sjeverna Karolina.

Radno iskustvo: KŠR “Jarun” (1998.-2000.), (2002.-2005.), Aerobic centar “Mali princ” (2001.-2002.), Fitness centar “Cibona” (2003.-2005.), Studio za yogu, pilates, aerobic “Body Element” (2005.), Studio TT (2004.-2005.)

Instruktorica je aerobike i fitnesa, 2004. postaje prezentericom knjige S Faktor-striptiz fitnes za svaku ženu u Hrvatskoj, a deset mjeseci poslije putuje u Los Angeles na školovanje u Sheila Kelley’s S Factor studio.

26S Faktor, kako kaže Ana, ujedinio je njezine dvije najveće ljubavi, fitnes i ples te joj je pružio mogućnost da uz pomoć dugogodišnjeg trenerskog iskustva u aerobici i fitnesu te znanju stečenom na studiju Kineziologije kreira novi oblik vježbanja pod imenom Ana’s Sensual fitness i time ostvari ono o čemu je oduvijek sanjala. Smatra da je spoj fitnesa i plesa, vježbanje i zadovoljstvo istodobno, san svake žene.

Učiteljica je skijanja, i nekoliko je godina radila kao voditeljica u Klubu ritmičke gimnastike “Leda”. Strastveno obožava putovanja pa tako dugi niz godina nekoliko mjeseci na godinu provodi u Španjolskoj usavršavajući znanje španjolskog jezika. Aktivno govori i engleski i talijanski jezik.

U lipnju 2011. godine Ana odlazi na edukaciju u Miami (USA) gdje usavršava svoja znanja te u Hrvatsku  dovodi novitete svjetske fitness scene.

Nakon edukacije Ballet bar metode u Miamiu, lansira poptupno novu metodu vježbanja – AM METHOD, koju ujedno i modificira za trudnice.

2013. godine kao vanjski suradnik prezentira emotivni pristup vježbanju i rekreaciji na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *