Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Pomoć ranjenim i starijim psima

Ovu subotu ( 13.travanj 2013. ) održala se prva ovogodišnja akcija “Udomljavanje je fora” s temom pomoć ranjenim i starim psima.

Akciju su organizirali sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo. Akciji su se pridružili i Prijatelji životinja, udruga Noina Arka te Royal Canin.

Stariji i ranjeni psi  također zaslužuju udomljenje kako bi nakon napuštanja, ranjavanja ili dugogodišnjeg lošeg života osjetili radost življenja i sigurnost obiteljskog doma.

Pozvani su svi građani da ne kupuju životinje već da udomljavanjem pomognu onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Više o razlozima zašto udomiti starijeg psa možete pročitati ovdje.

U 11 sati u traženju novog doma ranjenim i starim psima pomogla je i glumica Doris Pinčić, koja je također i zaštitno lice projekta Prijatelja životinja “Neka tvoj izbor bude udomljavanje!”

Osim djeljenja info materijala, također se mogla i potpisati peticija za zabranu trajnog držanja pasa na lancu , koja se može potpisati i na web stranicama Prijatelja životinja.

Akcija se održala danas od 9-15h na Trgu Bana Josipa Jelačića.

Ako niste bili u mogučnosti doći na Trg, pozivamo Vas da potpišete peticiju online, te da pogledate galerije udruga i date priliku i starijim psima.

Dio slika pogledajte na našem portalu , a dio na facebook stranicama Glamour.hr

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *