Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Politička elita na modnoj pisti

IMG_8141Dok više od polovice Hrvata gladuje, naša politička elita prešetava se po modnim pistama.

To što je Predsjednik  došao na neku modnu reviju, zaista ne bi bio nikakav problem u državi koja je financijski, ekonomski, socijalno ili kako god već želite, sređena. Ali u našoj državi, dok žene i djecu brutalno deložiraju iz njihovih domova, dok većina stanovništva kopa po kontejnerima, a ostala polovina jedva preživljava, ovakav čin  krajnje je bezobrazan i neukusan!

Iskreno, to što naši političari imaju smisla za modu, ili barem žele vidjeti modne novitete i na taj se način malo poslikati u medijima, skupiti par političkih bodova, možda utjecati na par glasova za predstojeću kampanju, ne opravdava jučerašnji čin.

*289 889 registriranih nezaposlenih osoba

*Oko 500 000 osoba na rubu egzistencije

* do 14.7.2013. g. iz zemlje je iselilio  15 262 stanovnika

Btw. kolika je stvarna brojka nezaposlenih osoba i siromašnih osoba u našoj državi, nitko ne zna! Također se ne zna točan broj deložiranih obitelji. Ne zna se niti točan broj stanovnika koji je trbuhom za kruhom otišao iz zemlje. Ali zato naši političari znaju sve o modnim trendovima.

Sve čestitke organizatoru Viktoru Dragi, koji ih je uspio dovesti, što samo govori o njegovoj sposobnosti. Međutim, nesposobnost političara je, nažalost, samo njihova greška i ničija više.

Melita Hanžek

Izvor: DZS, HZZ

Foto: Press

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *