Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

”Pokreni se” u Slavonskom Brodu

Foto: Mirko Jankovic

Slavonski Brod posljednja je prilika da se ove godine pokrenete i provedete zdravo jutro uz projekt Pokreni se! Kontinentalna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja ove subote završava svoje jednogodišnje putovanje Hrvatskom.

 

Slavonski Brod, 27. studenoga 2013. Slavoniija je ove subote po posljednji puta ove godine domaćin nacionalnom projektu Pokreni se! Sportska dvorana Vijuš u Slavnoskom Brodu od 11 sati najbolje je mjesto za zdravo jutro uoči blagdana koji nas očekuju!

 

“Pozivam sve da nam se pidruže  Slavonskom Brodu. Otkrit ćemo Vam male tajne kako ostati u dobroj tjelesnoj formi i preko blagdana, kako se ne zapustiti te u čemu možete ipak I malo uživati. Prijavite se za vježbanje po poljednji pta ove godine uz Pokreni se!” – Slavonce je pozvao voditelj kineziološkog tima Marijo Anić Kremić.

 

Prijavite se za subotnje vježbanje i osigurajte Biotrening besplatnu dijagnostiku vlastitog tijela, otkrijte kakav Vam je nutricionistički status. Svi vježbači imati će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se nutricionističkom stanju nalazi njihovo tijelo. Zanimljivo predavnje iz nutricionizma održat će Definicija Hrane, a partneri projekta osigurali su poklone poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode  Jana i druga iznenađenja.

 

Kontinentalna turneja Pokreni se završava ove subote u Slavonskom Brodu.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *